Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami megoldás, hogy...

Van valami megoldás, hogy legalább egy kicsit jobban legyek napközben? 7,5 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Múlt hét hétfő óta mindennap hánytam. A napokban már este is kijön belőlem minden. Kedd óta szedem a B6 vitamint, de csak annyival jobb, hogy tudok enni, de inni alig. Egész nap rosszul vagyok.
2009. ápr. 17. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem az segített valamennyit, ha napközben is ropogtattam valamit (keksz, pattogatott kuk., ropi, cerbona szelet). A folydékbevitel fontos, próbálkozz hátha van olyan, ami jobban esik. Nekem pl a levesek nagyon jók voltak (hús leves, zöldség leves, paradicsom leves), meg a szénsavas italokat kívántam.

Kitartás!

2009. ápr. 17. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!Nagyon sajnallak,tudom mit erzel,azzal a kulonbseggel h en hanyni nem tudtam bar lehet h neha az lett volna a jobb.Viszont 3 honapig reggel,delben,este hanyingerem volt,enni sem birtam,fogytam is.

Az nem jo ha nem tudsz inni,pedig az sokkal fontosabb mint az etel.Ha nem iszol konnyen kiszarad a szervezeted,babahoz se jut eleg folyadek.

Naponta min.2 litert kene inni,de ha mar a felet megtudnad inni az mar haladas.

Nem tudom,hogy allsz a szensavas uditokkel?

Nekem neha jot tett par korty hideg cola vagy hideg jo citromos limonade.

Remelem tudtam segiteni.

udv;30 heteske

2009. ápr. 17. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok ismet!

Nekem a piritos nagyon bejott.

2009. ápr. 17. 17:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megpróbálom mindegyiket, valamelyik biztos fog használni.
2009. ápr. 17. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:
szia én azt hallottam hogy a gyömbé jo, a keksz belöle meg az ital..
2009. ápr. 17. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!