19 éves nőként mennyire "normálisak" a hőhullámok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 22:05
11/17 A kérdező kommentje:
Kedves 23:00
Sajnos mostanában valóban híztam, a mensesem kicsit össze-visszás, és ugyan nem mondhatom depressziósnak magam, mert nem vizsgált meg szakember, de körülöttem lévők ezzel nyaggatnak, hgoy pedig kellene. (Az tény, hgoy elég rosszul vagyok)
Akkor ezek mind összefügghetnek?
2011. aug. 21. 23:04
12/17 anonim válasza:
Igen, sajnos nekem is ilyen problémáim voltak, mióta kezelnek ha nem is minden gondom oldódott meg, de sokkal jobb lett a helyzetem. Elsőnek nem nőgyógyászhoz, hanem endokrinológushoz kell valószínű menned, ő lehet majd külön elküld oda is.
13/17 A kérdező kommentje:
De neked mi volt a bajod? Mármint volt valami neve "ennek az egésznek"?
2011. aug. 21. 23:11
14/17 anonim válasza:
Nekem pajzsmirigy alulműködés, de az a szép a hormonrendszerben, hogy nagyon összefüggő és nagyon hasonlítanak egymásra a különböző betegségek tünetei...
15/17 A kérdező kommentje:
És akkor kihez fordulhatnék ezzel? endokrinológushoz? és mit mondok neki? Kell hopzzá beutaló? (köüszönöm az eddigi segítséget is!!!!!!)
2011. aug. 21. 23:22
16/17 anonim válasza:
Kell beutaló és időpont, kb ezeket kell elmondani(hőjullám, menstruáció zavar, hízás, stb.) Jobbulást:S
17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen4 :)
2011. aug. 22. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!