Mindenki pukizik álmában? Hogy működik ez?
A múltkor elaludtam anya szobájában. Amikor felkeltem akkor megkérdezte, hogy tudom -e, hogy álmomban pukizok. Nagyon meglepődtem, mivel előtte nem is gondoltam erre. És azóta ha valakivel alszok alig merek elaludni, mert félek, hogy pukizni fogok. Amikor meg felkelek az az első gondolatom, hogy volt -e duda, hallotta -e akivel aludtam.
Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?
Csak komoly válaszokat várok. Köszi!:)
18/L
Mindenki dudál álmában :D még anyukád is, bármilyen furcsa.
Azért van, mert álomban elernyednek az izmok és ezt a kis "kényelmetlenséget" nem tudjuk kontrollálni.
Mindenki szokott álmában fingani.
Anyukád ezt úgy mondta, mintha vele soha nem esne meg a dologXD Pedig biztosan vele is előfordul. Kicsit kínos lehet ha pl együtt alszunk a párunkkal és meghallja, de mit lehet tenni? Természetes dolog..emiatt ne érezd feszélyezve magad
Mitől vetted volna észre?
Az ember úgy alakult, hogy nem ébred fel erre. Szép is lenne, ha felébredne minden dologra, ami amúgy nem veszélyes...
arra sem ébredsz fel, ha horkolsz - esetleg még akkor sem, ha már levegőt sem kapsz. Felébredsz félig, veszel pár lélegzetet - és már alszol is tovább. Így lehet szép agykárosodást kapni, és ezért kell figyelni a párunkra.
Ha pedig egyedül alszol, arra figyelj, hogy ébredsz-e verejtékben fürödve, dobogó szívvel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!