Mi az oka annak, ha (szinte bármikor) elég tartósan jön rám hangtalan böfögés?
Nem olyan, mint az "igazi" böfögés, amikor érezzük, h felszabadul a levegő és szájon is távozik.
Ilyenkor úgy érzem, mintha csak a torkomban lenne ez az egész. Nem kíséri semmilyen mellékszag, nem érzem, h bármi is távozna, számat se kell kinyitnom. Nem lehet könnyen körülírni, viszont ha rámjön, akkor ha nagyon nagy levegőt veszek, kilégzésnél jelentkezik, hang kíséri, de csak a torokban. Ha előjön, akkor akár fél órán át is tarthat.
Teljesen olyan, mintha csak a torkomban lenne az egész.
Én tudom mire gondolsz, mi ezt el is neveztük "bubizásnak". :D
Gondolom valamilyen kaja okozhatja, amit nem igazán bírhat a gyomrod.
23:20-asnak: mi ezt úgy nevezzük, hogy "korog a torkunk", mert teljesen olyan hangot ad:D
23:28-asnak: lehet, bénán hangzik, de nem tudok akaratosan levegőt nyelni. Ilyenkor megoldás lenne mondjuk szénsavas ásványvíz? Azzal legalább normális böfögés kihozná ezeket a kis pukkanós valamiket?
(Első vagyok)
Korog a torok...:D Mi a buborék után neveztük el...:)
Szerintem az ásványvíz segíthet rajta...de Nekem mikor rendetlenkedik a gyomrom, beszoktam venni egy Raphachol tablettát, de lehet kapni porban is. Ez tulajdonképpen nem is gyógyszer, inkább gyógynövény jellegű, fekete retek kivonat. Tényleg jó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!