Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet ez? Mit tegyek,...

Mitől lehet ez? Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Mostanában egyszerűen alig alszom valamit,állandóan hulla fáradt vagyok,és éjszaka/hajnalban is nagyon sokszor felébredek.

Régebben is volt már hasonló,de akkor azt hittem az ággyal van baj,ezért vettünk rá egy új matracot,ami nagyon kényelmes,jó.(a páromnak rendbehozta az alvásproblémáit)

Mitől lehet ez? Mit tegyek,hogy jobb legyen? Már alig birom,hogy ne feküdjek az ágyban egész nap,mert egyszerűen semmire sincsen elég energiám, pedig itt a nyár és ki szeretném élvezni még az utolsó heteket..:(

17/l

2011. aug. 12. 09:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Fordulj orvoshoz, csináltass vérképet. Ha semmi kórosat nem jelez, akkor kapni fogsz vitamint, de valószínűnek tartom, hogy lesz probléma.

Beléd viszont senki nem lát, látatlanban nem kapsz tuti tippet.

2011. aug. 12. 09:33
 2/2 A kérdező kommentje:
tudom,csak nagyon félek a vérvételtől. Mikor utoljára vettek elájultam és nagyon rosszul voltam,úgyhogy nagy trauma nekem újra átélni
2011. aug. 12. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!