Megremisztenek a hangulatvaltozasok mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
eleg gyakran mostanaban az van velem, hogy amig az egyik pillanatban szeretek mindent magamkorul, a masik pllanatban konnyu onygiylkossagi modszerek utan kutatok a neten. ezek a hangulatvaltozasok megremisztenek. nem akarok pszichopata lenni. MI a megoldas? van valami bogyo erre?2011. aug. 10. 13:50
1/3 anonim 

válasza:

Léteznek ilyen bogyók, de ha nem akarsz elvonón, vagy az idegosztályon kikötni, egyszer s mindenkorra felejtsd el őket. Azt is amelyiket esetleg orvos írna fel. Mindenkinek vannak hangulatváltozásai csak a tiéd szélsőségesebb a normálisnál. Inkább életmód váltásra van szükséged. Ebbe beletartozik a táplálkozás és a rendszeres életmód is. Nagyon jó hatása lehet valami sportnak, hobbinak, normális értelmes baráti kapcsolatnak. Amúgy a problémád kamaszkorra jellemző, de ha megfogadod amit írtam, kinövöd.
2/3 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt. sajnos 36 eves vagyok, igy ez nem kamaszbetegseg...
2011. aug. 10. 19:05
3/3 anonim 

válasza:

Bocsánat, utolsó szó törölve. Az előbbieken kívül konkrét tanácsom van számodra. Keresd fel a neuroptim.hu oldalt,olvasgasd, tanulmányozd, iratkozz fel az ingyenes tanfolyamra. Egy gyógyult pánikbeteg szerkeszti, (félre ne érts, nem gondolom, hogy te az lennél, csakhogy a pánikbetegség, szorongás, depresszió egy tőről fakadnak) pszichológus a szakértő. Nem akarom részletezni, fedezd fel te magadnak, de annyit megjegyzek, ha előbb szerzek tudomást erről, megspórolhattam volna magamnak, hogy megjárjam a poklok poklát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!