Vajon mitől változott meg a hajam?
Neem csomókban hullott a hajam.Minden hajmosásnál egy maréknyi haj távozott.Nagyon megijedtem,hiszen én nem vasaltam a hajam,festeni nem kellett,nem használok semmi mást csak sima hajsampont.(se lakk,se zselé,semmi.Mivel egészségesen táplálkozom így a vitaminhiány is kiesett...
Én elmentem orvoshoz.A vérvizsgálattól kezdve mindenen át estem.El kellett mennem nőgyógyászhoz,tüdőgondozóba,fogászatra.Na és itt derült ki,hogy míg én azt hittem egészséges fogaim vannak,az nem úgy volt. Az egyik hátsó fogamnál volt egy pici lyuk amit nem is láttam.De ez elég volt,hogy a gyökérnél gennyes tályog alakuljon ki.
Gondolhattam volna,hiszen időnként voltak napok amikor fájdogált a fogam,vagy érzékeny lett a hidegre-melegre..De mivel nem láttam lyukasnak nem is gondoltam,hogy ott a baj.
2 órás szájsebészeti műtét után eltávolították a fogam,és a tályogot is ki kezelték..
Ez pár hónapja volt.Még a is hullik a hajam,de már minimálisan,amire az orvosok is azt mondják,hogy minden embernek van egészséges hajhullása.Hál istenek ma már nem csomókban jön ki..
Én tanácsolom,hogy menj fogászatra is,mert a rossz fog is lehet az oka..
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!