Szerintetek mit tegyek nagyon szőrös a lábam?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és nagyon szőrös a lábam anyum nem engedi hogy leborotváljam meg ienek sztetek mit tegyek hogy legalább kicsit kevesebb legyen rajta?LÉCCI SEGITSETEK.2011. aug. 4. 12:16
1/20 anonim válasza:
Veszel egy borotvát és leborotválod, ennyi. 500 forintért lehet kapni 4es csomagokat. Anyukád talán valami előember vagy miért nem engedi?
2/20 anonim válasza:
Szerintem égesd le a szört.(pörköld le ahogy a disznókat szokták)
3/20 anonim válasza:
Epilátorral többet érnél,de sajnos az drágább.Ha a borotvát sem tudod megvenni(sajna borotvával 1-2 napon belül elkezd újra látszani a szőr)akkor készíts otthon cukorgyantát(ingyen van)azzal is lehet szőrteleníteni.Nézd meg neten!
4/20 anonim válasza:
Én BRAUN epillátort vettem 5000 ft elsőre sok, de 1 év alatt behozza az árát és nem kell vele mindennap szenvedni, borotválás után bök stb. Higiénikusabb, tartósabb. Próbáld meg azt, és ha van barátnőd tárold nála a gépet így nem tudja Anyukád elvenni.
Anno az én Anyukám azért nem engedte, mert tudta, hogy borotválás után még csúnyább lesz és igaza volt. Rondán megerősödött, szinte világított a fekete erős hosszú szőr a fehér lábamon. Fujj.
22/N
5/20 A kérdező kommentje:
Anyukámnak van epillátora őis szokta de nekem nem engedi ha meg titokba leepillálom ugyis észreveszi mert naon erős a szőrzet a lábamon egész nyáron hosszúnadrágba jártam annyira szégyellem naon reménytelen vaok segitsetek
2011. aug. 4. 12:32
6/20 anonim válasza:
Simán veszel egy borotvát apukádéból, úgysem veszi észre hogy mennyi volt a zacskóban, és leborotválod fürdéskor. Anyukád meg úgysem nézegeti naphosszat a lábad. Ezen ne parázz ennyit. Csináld meg azt kész.A borotvádat meg dugd el.
8/20 A kérdező kommentje:
Csúnya nagy hosszú fekete szőr van rajta ugyis ézreveszi az biztos borotálni meg amugysem naon szeretném.
2011. aug. 4. 12:40
9/20 anonim válasza:
Akkor meg nem egészen értem, miért raktad fel a kérdést. Ezt nem lehet máshogy megoldani, csak úgy, ha fogod magad és leszőrteleníted! Anyád meg ne érdekeljen, főleg ha nem tűnt fel neki, hogy egészen nyáron ezért jártál hosszú nadrágban...
10/20 anonim válasza:
Próbáld meg rávenni anyukádat, hogy engedje meg! Ha nem sikerül, akkor marad a hosszú nadrág egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!