Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek mit tegyek nagyon...

Szerintetek mit tegyek nagyon szőrös a lábam?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és nagyon szőrös a lábam anyum nem engedi hogy leborotváljam meg ienek sztetek mit tegyek hogy legalább kicsit kevesebb legyen rajta?LÉCCI SEGITSETEK.
2011. aug. 4. 12:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Veszel egy borotvát és leborotválod, ennyi. 500 forintért lehet kapni 4es csomagokat. Anyukád talán valami előember vagy miért nem engedi?
2011. aug. 4. 12:20
 2/20 anonim válasza:
57%
Szerintem égesd le a szört.(pörköld le ahogy a disznókat szokták)
2011. aug. 4. 12:24
 3/20 anonim ***** válasza:
Epilátorral többet érnél,de sajnos az drágább.Ha a borotvát sem tudod megvenni(sajna borotvával 1-2 napon belül elkezd újra látszani a szőr)akkor készíts otthon cukorgyantát(ingyen van)azzal is lehet szőrteleníteni.Nézd meg neten!
2011. aug. 4. 12:25
 4/20 anonim ***** válasza:

Én BRAUN epillátort vettem 5000 ft elsőre sok, de 1 év alatt behozza az árát és nem kell vele mindennap szenvedni, borotválás után bök stb. Higiénikusabb, tartósabb. Próbáld meg azt, és ha van barátnőd tárold nála a gépet így nem tudja Anyukád elvenni.

Anno az én Anyukám azért nem engedte, mert tudta, hogy borotválás után még csúnyább lesz és igaza volt. Rondán megerősödött, szinte világított a fekete erős hosszú szőr a fehér lábamon. Fujj.

22/N

2011. aug. 4. 12:27
 5/20 A kérdező kommentje:
Anyukámnak van epillátora őis szokta de nekem nem engedi ha meg titokba leepillálom ugyis észreveszi mert naon erős a szőrzet a lábamon egész nyáron hosszúnadrágba jártam annyira szégyellem naon reménytelen vaok segitsetek
2011. aug. 4. 12:32
 6/20 anonim ***** válasza:
Simán veszel egy borotvát apukádéból, úgysem veszi észre hogy mennyi volt a zacskóban, és leborotválod fürdéskor. Anyukád meg úgysem nézegeti naphosszat a lábad. Ezen ne parázz ennyit. Csináld meg azt kész.A borotvádat meg dugd el.
2011. aug. 4. 12:32
 7/20 anonim ***** válasza:
Gyanta!
2011. aug. 4. 12:33
 8/20 A kérdező kommentje:
Csúnya nagy hosszú fekete szőr van rajta ugyis ézreveszi az biztos borotálni meg amugysem naon szeretném.
2011. aug. 4. 12:40
 9/20 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem egészen értem, miért raktad fel a kérdést. Ezt nem lehet máshogy megoldani, csak úgy, ha fogod magad és leszőrteleníted! Anyád meg ne érdekeljen, főleg ha nem tűnt fel neki, hogy egészen nyáron ezért jártál hosszú nadrágban...
2011. aug. 4. 12:43
 10/20 anonim válasza:
Próbáld meg rávenni anyukádat, hogy engedje meg! Ha nem sikerül, akkor marad a hosszú nadrág egy ideig.
2011. aug. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!