Néha kihagy? Miért nem emlékszem? Illetve rémlik?
Figyelt kérdés
Gyakran nem figyelek, ha beszélnek hozzám, illetve, ha én beszélek máshoz, arra sem. A családom már teljesen ki van akadva rám! Egyszerűen mondok néha dolgokat és nem emlékszem vissza rá! Pl. a lányom elkérezkedik valahová és én elengedem, viszont másnap vagy harmadnap mikor készül elmenni, megkérdezem hová mész? Ő meg: Anya..tudod elengedtél..mondtam! De én nem emlékszem! Semmire! Olyan helyre engedtem el, ahová "normál " pillanatomban nem engedném! Még egy eset, ma történt! Régebben említettem a férjemnek, hogy szeretnék majd ilyen spagetti tészta tartót, ilyen műanyagot venni valahol! Éppen egy hipermarketben voltunk, a férjem talált is egyet, betette a kosárba! Pár perccel később megkérdeztem "az" mi? Hogy kerül ide? Erre mondja, hogy Ő megkérdezte kell e, mire én azt válaszoltam igen, jó lesz! Pedig én akkor láttam először! Esküszöm! :) Mi ez? Mitől van? Miért vagyok feledékeny? Mindent elfelejtek, amit nem írok fel! Már elég régóta van ez nálam, de már egyre durvább a helyzet! Fáradtságtól lehet? Kicsit nevetséges, ugyanakkor idegesítő!2011. aug. 3. 21:54
1/1 anonim válasza:
Tippjeim: Lehet kialvatlanság, vitaminhiány, tartósan alacsony vérnyomás miatt rossz az agy vérellátása (igyál sokat, zöld tea, nézz utána valami vérkeringés-javítónak pl. Bilobil), aztán érelmeszesedés vagy legrosszabb esetben Alzheimer (háziorvos, szakrendelések).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!