Miért szeretem (imádom) annyira a benzin illatát?
Figyelt kérdés
Nem, nem azért mert "hülye" vagyok:) Egyszerűen imádom és kész, mikor benzinkúton vagyunk, jól beszívom:D Tudom hogy pusztítja az agysejteket állítólag. De nagyon jó illata van:S2011. aug. 1. 16:08
11/14 A kérdező kommentje:
jah, és nagyon szétszórt, feledékeny és szórakozott vagyok:)
2011. aug. 1. 20:37
12/14 anonim válasza:
áh én is nagyon szeretem :D
bár én max. 10x érzem egy évben
13/14 anonim válasza:
Imádom a benzin illatát, ahogy a friss könyv illatot is, vagy a friss festék. Ezeket bármeddig szagolgatni tudnám. De nem szoktam, viszont mikor érzem. Juuj imadom :) Ragasztot is szeretem szagolgatni, vagy a macskámat. Sőt a friss fa, fű illatát is szeretem. Van ez így:) Mindent megszagolok, és szeretem is az ilyenek szagát amiről az ember nem gondolná. :)
14/14 anonim válasza:
Mert még nem szerelted a Babetta karburátorját:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!