Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fáj már ennyi ideje?

Mitől fáj már ennyi ideje?

Figyelt kérdés

18/f

Lassan egy hónapja egy idegi fájdalom van a bal derekamban. Mikor a bal lábamra lépek, belenyilall a fájdalom a derekam bal részébe, a vese könyékére. (nem a vesém fáj). Eléggé változó, hogy mennyire fáj, de a mai nap alig tudtam már lépni is. Mi lehet ez? Dokihoz is fogok menni, de addig nem bírom ki.

2011. júl. 31. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet valami reomatikus fájdalom. A mai nap sok ismerősöm panaszkodott ilyen fájdalmakra.
2011. júl. 31. 21:06
 2/10 A kérdező kommentje:
18 évesen? Lassan már 1 hónapja? Kétlem. És ha igen, mivel lehet ezt kezelni?
2011. júl. 31. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehet idegbecsípődés. Rosszul mozdulhattál, és becsípődhetett az idegszál. Ha különböző tartásokat veszel fel, akkor gondolom enyhül vagy erősödik a fájdalom.

De lehet valamilyen gyulladás is. Pl ha nagyon megerőltetted a hátad, vagy a derekad valamivel, akkor a gyengébb oldaladban kialakulhatott gyulladás, a megerőltetéstől.

Én csak találgatni tudok, de a doki majd megmondja. A helyedben Diclaccal vagy Dolobene-nel kenném, hátha segít.

2011. júl. 31. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
fájt már valaha a veséd, h tudd, biztos nem az? csak mert néhány éve azzal a panasszal mentem háziorvoshoz, h fáj a derekam..kiderült, h a vesém tele van cisztával...
2011. júl. 31. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem korfüggő a reumatikus fájdalom.
2011. júl. 31. 21:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Gyógytorna és egy lúdtalpbetét, valamint függeszkedés kézzel, hogy jól ki tudj nyújtózni és a helyére tudjon menni az ideg.
2011. júl. 31. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen függeszkedés/ akár faágra/ nagyon jó ötlet.
2011. júl. 31. 21:47
 8/10 anonim válasza:
14 éves korom óta nekem is gyakran van ilyen. Sokszor fel se bírok kelni. Ez szerintem vesemedence gyulladás. Mikor mész orvoshoz? Majd írd meg,hogy mi volt.
2011. júl. 31. 22:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Holnap az első dolgom lesz a doki. Írok, hogy mi lett végül is.
2011. júl. 31. 22:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Nos, egyelőre úgy néz ki, hogy beutaltak gerinc röntgenre. Onnan megyek majd tovább majd ortopédiára vagy reumatológiára.

Az előzetes diagnózisra ezt írta a doki:

[link]

Valaki esetleg valami véleményt az egészről? Mikorra javulhatok meg és hogyan?

2011. aug. 1. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!