Torokfájásnak hány nap alatt kéne elmúlni házipatikától és homepátiás szerektől?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 16:05
1/4 anonim válasza:
A homeopátiás vackokban már nem hiszek, amit eddig próbáltam, semmit se ért.
A házipatikánál attól függ, mit próbálsz. Nekem a kakukkfű tea mézzel általában egy-két napon belül hat, bár hozzátenném, hogy erős a szervezetem és az immunrendszerem.
2/4 A kérdező kommentje:
nekem eddig mindenféle kisebb betegségre bevált a homeopátia,de a torkomra most nem akar...házilag pedig a megszokott,sós vízzel gargalizálás,mézes tea,most a hagymateát ajánlották....hátha beválik:) köszi a választ:)
2011. júl. 31. 16:21
3/4 anonim válasza:
a homeo fertőzéses betegségekre nem hat ha pár napon belül nem múlik el akkor orvos.
Esetleg a bioparox sprayt próbáld meg kicsit drága de jó,
4/4 anonim válasza:
Ha az orvos írja fel a szert, akkor van vagy 300.- ft, és arra van, amire kell. Ha meg bió, akkor lehet akár több ezer ft. is, és nem biztos hogy pont azt kellett volna. De hát valakit megnyugtat, ha szar a szer, de legalább bió. Talán azt gondoljuk, hogy minden jó, ami bió. Persze lehet. Csak épp nem arra, amire használják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!