Elkaphatom/elkaphattam?
Jövőhét szombaton megyek fesztiválra, nagyon messze. Bátyám barátnője lebetegedett, (hasfájás, láz stb), vele beszélgettem kb 10 perce egész sokat. Bátyám most ért haza a munkából, hamarabb mint szokott, és azt mondja, eljött mert rosszul volt. Elkapta a barátnőjétől. Nem értem hozzá bátyám bnőjéhez, csak beszélgettünk. Elkaphattam? Elég hülye kérdés ez így, de egy fesztivál előtt amit nagyon várok nem szeretnék lebetegedni.
17/F
szerintem nem:) azért az nem olyan sok idő, a bátyád több időt tölt a bnőjével, sőt ők többet is érintkeznek...szóval...ne aggódj:)
most gondolj abba bele, hogy ha pl. órán vagy és vki náthás, és mondjuk melletted ül, vagy előtted, azért az több idő, szívod azt a levegőt teis, és mégse biztos, hogy te is tüsszögni fogsz:)
a fesztiválig még tök sok idő van...ha megfertőzött volna, akkor azt addig érezni fogod jóval korábban, de NEM! kaptad el, erre gondolj:)
amit tehetsz, hogy addig többször moss kezet alaposan, főleg ha eszel, és ha pl. szokott nálatok enni a bnő, akkor ha használod a konyai cuccokat, jól mosd el, tányértól kezdve mindent, amit használsz, vagy rakd addig külön vhova, hogy azt a bnő ne használja...
a kóla is jó, ha pl. gyomra rendetlenkedett, mert azt mondják, az jó arra is...persze neked nincs bajod, de hátha a megelőzésben is segít...
és ami nagyon fontos, hogy nem gondolj folyton arra, hogy elkaptad-e vagy sem, mert az sem jó, gondolj arra, hogy jól vagy és próbálj vidám lenni:)
felejtsd el:)
jó fesztiválooooooooozáááááááááááást:)
pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!