Arcureggyulladasom van, mitol, es hogyan kezelik?
A munkahelyemen szemben velem van a legkondi, + allandoan huzat van, gondolom ez tett be nekem. Egesz heten taknyoltam, lazas voltam. reggelre bedagadt jobb oldalon az arcom es fajnak a felso fogaim. Ki sem tohadt mar az orrcsepptol sem.
Ma bementunk a korhazba, kaptam egy adrenalin injekciot az orromon keresztul az arcuregembe (tokre kibuktam tole, rosszul lettem, majd ki ugrott a szivem, reszketett a kezem), es azt mondta az orvos, hogy ettol hetfoig nem fog betohadni az orrom, de hetfon keressem fel a korzeti orvosomat. Mire szamitsak? Hogyan kezelik es mennyi ideig?
Hat en is meglepodtem, mikor jott az orvos az injekcioval, es csak miutan beadta, akkor mondta, hogy mit.
Most megint orrcsepet csepegtettem, es kifujtam az orrom (mondanom sem kell, hogy alvadt verdarabok jottek ki), es azota szelel az orrom. De rohadt sza...ul vagyok, faj az egesz arcom es a fogaim, nem tudok enni sem, a fejem is faj a jobb oldalon.
hat tuti, hogy nem fogom hagyni, hogy punkciozzak az arcuregemet, mert olvasgatok most a neten, es azt is szoktak ilyenkor.
Remelem valami antibiotikum eleg lesz, de hetfoig teljesen kikeszulok.
Es nem is tudom, milyen orrcseppet, vagy orrsprayt hasznaljak.
Az adrenalint pont duzzanatra adta, hogy lemenjen az orromban a duzzanat. Amugy en is azt mondtam, hogy az szivleallaskor, meg allergias reakciokra adjak, sokkra. Mar mindegy. nem irok orvost, mert kisvarosban elunk :)
Köszi. Kitartok, bár leszakad az arcom, olyan érzésem van.
Egyébként 28/N :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!