Mit tegyek ha egyáltalán nem bírom a meleget?
Figyelt kérdés
Ma volt az első olyan nap, amikor kicsit melegebb volt mint eddig és sütött a nap...csak a délelőtti órákban voltam napon, sapkában, mégis rosszullettem tőle. Úgy fáj a fejem mintha össze akarnák roppantani, a bőrőmet tűzforrónak érzem mindenhol, az arcom ég, ki vagyok szradva(hiába iszok)és hányingerem van.... pedig azóta, hogy napon voltam, eltelt már 4 óra... és ez még csak az első melegebb nap! Mi lesz velem nyár közepén???Segítség!2009. ápr. 3. 18:09
3/11 anonim válasza:
Talán vedd le a sapkád, meg a többi téli cuccod, és máris nem lesz meleged. Csak mert más nagykabátban jár, neked még nem kötelező.
4/11 anonim válasza:
Nem szedsz valami gyógyszert esetleg, aminek ez lehet a mellékhatása? Főleg új gyógyszer, hormontartalmú stb. Hőháztartással lehet gond, hevesen reagál a szervezeted valamiért.
Ha sokat iszol, és akkor is rosszul vagy, akkor érdemes elmenni orvoshoz. Bizonyos betegsét tünete is lehet (pl ha pajzsmirigy érintett), reméljük persze Nálad nem erről van szó, csak erősen süt a nap :o)
Addig is ne legyen sok testrészed kint a napon, szellős ruhát hordj, és próbálj árnyékban lenni, ha kint vagy. Vigyél magaddal sima vizet, igyál sokat.
5/11 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problemam.. Egyszeruen ma is azt hittem, hogy megsulok. Nyaron ha itt elszek, az oke, mert megy a klima, na de ha kimegyek baratokkal logni? :( Bar en sejtem mi miatt lehet.. Tultermel a pajzsmirigyem. Ez kozrejatszhat, ugy hallottam regebben.
6/11 anonim válasza:
itthon leszek*
bocsi, szetszort vagyok :D
7/11 anonim válasza:
Melegallergia is létezik. Kellemetlen betegség.
8/11 anonim válasza:
Én is így vagyok! Nyáron, ha nagyon meleg van 10 perc után képes vagyok elájulni is. Még nem találtam rá megoldást.
9/11 A kérdező kommentje:
Az idióták kedvéért: nem, tavaly sem bírtam, egész nyáron rosszul voltam, aki azt írta, költözzek, megtenném, de küldjön rá pénzt is, aki nagykabátról írt, nem vagyok olyan marha, hogy télisapkában legyek! baseball-sapkára gondoltam, amivel a naptól óvtam a fejem, és egy rövidujjú póló meg a egy térdnadrág volt rajtam, szerintem ez nem éppen téli cucc...
2009. ápr. 3. 19:08
10/11 A kérdező kommentje:
amugy tudtommal nincs betegségem, egyetlen gyógyszert szedek, a fogamzásgátlót, de a legkisebb hormontartalmút...okozhatja az is?
2009. ápr. 3. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!