Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől van ez? Van ellene...

Mitől van ez? Van ellene valami gyogyszer?

Figyelt kérdés
Néha úgy kelek fel reggel hogy nagyon jó kedvem van, szinte dúzadok az energiátol, viccelődök, dudolok, énekelgetek, aztán egyik pillanatrol a másikra erős (minden előzmény nélkűl) szorongás, lehangoltság lesz úrá rajtam. Ilyenkor szinte az egész napom ebben a hangulatban telik el. Nagyon ritka ha jobb hangulatom lesz egész estig. Mitől van ez? Talán depreszió? Esetleg lehet recept nélkül olyan gyogyszert kapni, ami "jobb" hangulatra gerjeszt?
2011. júl. 15. 12:20
 1/8 PerverzcsajXD ***** válasza:
Jobb hangulatra én a szex után tudok gerjedni.xDDD
2011. júl. 15. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Érzékeny az idegrendszered. Ha szorongásod is van időnként, jó lenne orvoshoz menni, mert súlyosbodhat. Igyál citromfű teát és szedjél B komplexet.
2011. júl. 15. 22:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi az a B komplex? Lehet kapni gyogyszertárban?
2011. júl. 15. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:

B komplex a Neuroptim, vagy a DM-ben kapható B Max /ez a legolcsóbb/ 1100 Ft. Vagy van a Lenkei féle.

Jobbulást!

2011. júl. 16. 14:58
 5/8 A kérdező kommentje:

14:58

Köszönöm!

2011. júl. 16. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Sokat segíthetnek ezek az étrendkiegészítők is, ha még nem súlyos a betegséged. Milyen sűrűrn jön elő a szorongás? Azért kérdezem, nert ebből lehet következtetni rá, hogy mennyiere labilis az állapotod.
2011. júl. 17. 13:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Általábban hetente 2szer 3szor.
2011. júl. 17. 23:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Az Orbáncfű készítmények hangulatjavító hatással is rendelkeznek. Rendszeresen kell szedni, a hatását 2-3 hét múlva fejti ki. Én ha már ilyen rendszerességgel jönnek a szorongások idegorvoshoz szoktam menni. Kapok rá gyógyszert, pár hónap alatt rendbejövök tőle, ha szerencséd van évekre is elmúlhat.
2011. júl. 18. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!