Mit tudok ellene tenni? Erre van valami gyógyszer?
Figyelt kérdés
Pár hete, egyszerűen nem tudok fölkelni, fáradt vagyok, rosszul vagyok reggelente. Nyomott vagyok..semmihez nincs kedvem. Gyengének érzem Magam. Nincs életkedvem. Nem tudok koncentrálni semmire.Esténként nem tudok elaludni... (Terhesség kizárva) .2010. febr. 24. 18:48
3/7 anonim 

válasza:

Ezek tipikus depressziós tünetek. Próbálj ki orbáncfüves készítményt, ez hangulatjavító hatású.
4/7 anonim 

válasza:

Depressziós ember hajnalban kel! Ez egy fontos tünet. Az a baj, hogy ennyi információ alapján nehéz segíteni. Van-e valami betegséged? rendben van-e a magánéleted, munkád, családod? Volt-e már ilyen máskor is? Volt/van-e vashiányod stb...??
5/7 anonim 

válasza:

A depressziós valóban hajlamos a hajnali ébredésre, csak épp felkelni nem tud..
6/7 A kérdező kommentje:
A magánéletemmel vannak gondok, a barátom épp azért üli a büntetését, hogy aztán megkapja a tartózkodási engedélyt Magyarországon.
Nem volt sosem fényes a kapcsolatunk, több okból sem.. sőt többször bántott is , talán emiatt nem is gondoltam arra, h a problémáim miatta lehetnek. Febr. 20.-a óta fel sem hívott, mert gondolom elkapták a becsempészett telefon miatt.. sokat gondolkodom azon, hogy biztos,hogy ez -e az oka annak, h nem hív?! Sokak szerint azért hívott minden nap, hogy lelkileg zsaroljon, és hogy véletlenül se hagyjam el.. vagy már nem tudom.. komolyan,de nem tudok így élni...
2010. febr. 25. 12:03
7/7 anonim 

válasza:

Kimondtad az okát.. nem tudsz így élni..Egy bőrönd szorongás..ez okozza a tüneteidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!