Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől érzem rosszul magam?

Mitől érzem rosszul magam?

Figyelt kérdés
Mát évek óta van nálam az a probléma,hogy ha mennem kell valahová, akár csak a faluban vagy a városba vagy 50km-re akkor folyton fáj a gyomrom,és mennem kell a wc-re. volt hogy hiába elmentem kétszer is előtte, mert hasmenésem volt, mikor valahol várni kell 5percet, már minden bajom van fáj a hasam :( van amikor tök jól elvok, de gyakran előfordul ez... sokszor inkább nem megyek sehová, nehogy fájjon a gyomrom...ez valami lelkis ügy miatt lehet?
2011. júl. 15. 12:07
 1/3 anonim válasza:

Egy barátnőm is így jellemezte magát, pánikbetegséget diagnosztizáltak nála, pszichológushoz járt. Szinte rosszul volt, nagyon szorongott ha járműre kellett ülni, meg ez a wc-s ügy ment nála is..

De ajánlom, ne beszélj be magadnak semmit se, esetleg menj el dokihoz.

2011. júl. 15. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Igen ez valami lelkis ügy miatt lehet én is így vagyok csak nekem már pánikrohamaim is vannak sajnos most készülök elmenni pszichologushoz ő hátha tud valahogy segíteni mert már kb vagy két éve vagyok így úgy gondoltam ez csak valamiféle szorongás és letudom küzdeni de sajnos csak egyre rosszab:(
2011. júl. 15. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is évek óta van, de én pánikbeteg vagyok. Ha kapok gyógyszereket és rendbejövök, akkor nincs.
2011. júl. 15. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!