Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Végbélgilisztáról szeretnék...

Végbélgilisztáról szeretnék érdeklődni embereknél? Használt valaki már Colonixot? Nézzétek meg az interneten, beszélgessünk erről, ez hihető lenne? Fél méteres férgek jöttek ki a képek szerint! Akinek van gyomra csak annak ajánlom!

Figyelt kérdés
A Colonix oldalán szörnyűségeket találtam, undorító félméteres dolgok jöttek ki emberekből a Colonix három hónapos kúrája miatt. Valaki használt már ilyet, mik a tapasztalatok? Végbélférge volt valakinek, írjatok erről, mik a tünetek, jött-e ki féreg féreghajtó tablettától?Hogyan kezdjem, menjek orvoshoz, székletvizsgálatot adjak be?Segítsen aki tud!!Véleményeket kérek!
2009. ápr. 1. 12:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Ne keverjük össze a nyers disznóhústól kapható Aujeszky vírust, egy bélgilisztával. Aujeszky egyébként manapság, ellenőrzött húsok idején nincs.

(És azt végkép nem értem kedves előttem szóló, hogy a nyers disznóhúshoz mi köze a tatárbeefsteaknek????)

Igen lehet bélgilisztát kapni állatoktól, kicsit és nagyobbat is. Ki lehet egyszerű féregirtással irtani.

Nem kell szörnyen drága gyógyszereket beszedni.

Az pedig, hogy az emberek nagy részében galand illetve orsóféreg lenne az egyszerúen butaság.

2009. ápr. 1. 16:34
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

A disznóhús után ott van hogy stb.; , tehát más állat nyers húsa, pl. a marháé, és ide kapcsolódik a tatárbifsztek.

Hát pedig elég sok a férges ember, nem mindenki az ellenőrzött húst eszi, tudniillik az ország jelentős részén tartanak állatot otthon ugye.

2009. ápr. 1. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt szerencsém pár hónapja ehhez a honlaphoz, mivel elég sok weboldalon megtalálható a reklámja (pl. itt is), egyszer kíváncsiságból ráklikkeltem. Nekem is sikerült rosszul lenni a képek látványától, viszont én sehol sem olvastam azt, hogy ezek a "dolgok" férgek lettek volna. A termék leírásában az szerepelt, (most az előbb képnézegetésmentesen újraolvastam) hogy ezek a rostok a belekben megdagadva segítenek a megtapadt lerakódásokat kijutni. Mivel azok olyan nyálkás cuccok, igazából sosem ürülnek ki, hanem csak gyűlnek. Különösen a kis öblöcskékben. Szóval, amikor én ezen elgondolkodtam (még anno a képnézegetés során (blőe)) arra gondoltam, hogy ezek nem ilyen formában léteznek odabent, hanem ezzel a cuccal együtt állnak össze ilyenné. Évekkel ezelőtt a barátnőm használt ilyet, - bár a márkát nem tudom, de ezen az elven működött és kb. ugyanilyen méregdrága volt - és ő azt mondta, az első pár napban csak gyűlt és érezte, hogy puffad is a hasa, és csak eztán tisztította ki. Azt mondta, neki olyan kellemetlen volt, hogy még egyszer meg nem próbálná.

A leírásban szerepel a férgek és a petéik kihajtása is, de szerintem, ezek nem azok.

Gyerekkoromban nálunk is egy csomó macska volt, meg volt kutyánk is, meg a környéken rengeteg háziállat, (tehén, ló, csirke, liba, kacsa miegymás)de soha nem volt egyikünknek sem férge, pedig elég sok időt töltöttünk velük.

Valószínűleg a termék hatásos lehet, csak gusztustalan, hogy ennyiért árulják, hozzátéve, hogy persze az egészség minden pénzt megér, blabla. Ha azt nézem, hogy egy dohányos ennek többszörösét is rákölti cigire, akkor... de nem mindenkinek vannak eddig "herdált" eztán az egészségére átcsoportosítandó keretei. Szerintem ezt kb tizedáron kéne adni, az lenne reális.

2009. ápr. 2. 12:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszhoz zárójelben: [link] itt pl. 3 szert is felsorol kezelésre, árral együtt.
2009. ápr. 2. 12:34
 15/16 anonim válasza:
91%

Sziasztok! A lányom fogyasztotta a Colonix-et, de belőle nem jött semmi ilyesmi. Azonkívül, hogy görcsös hasmenést okozott, semmi egyéb tapasztalatunk nem volt. Tulajdonképpen nagyon kár volt kidobni azt a rengeteg pénzt.

Én is láttam a tévében, hogy egy tisztító táborban ezt fogyasztják, és mindenki örvendezett, a reggeli "alkotásnak". De aztán hallottam, hogy ez a fajta féreg bizonyos országokban jóval elterjedtebb, nálunk ritkán fordul elő emberekben, tehát ránk szerencsére nem néz vissza ilyen szörnyeteg a WC-ből.

2009. ápr. 8. 07:40
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod, kicsit megnyugodtam!

Áldott Húsvétot kívánok mindenkinek!

2009. ápr. 9. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!