Miért van az ha felkelek ágyból, székből, mostanába szédülök és nyomás van a fejembe, nem kelek gyorsan, de ha megpróbálok lassabban kelni akkor is érzem kicsit. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
14L2011. júl. 14. 18:03
1/5 anonim válasza:
Mérd rendszeresen a vérnyomásodat, amikor felkelsz. Csinálj belőle egy grafikont. Mutasd meg az orvosnak.
Pár perces reggeli torna is segít.
Esetleg azt figyeld meg, nincs-e összefüggésbe a ciklusoddal. Lehet, hogy menszesz konkrét részén jönnek a tünetek. Akkor normális a dolog. A hormonok dolgoznak.
Azért ha sokáig fennáll, orvosnak szerintem mondd el.
2/5 anonim válasza:
velem is ez van de en fiu vok, szal nem a menzesz miatt van :S en is szeretnem tudni mitol van ez
3/5 anonim válasza:
Szerintem menj el orvoshoz..
Nekem egyszer olyan volt, hogy felálltam a székből és úgy megszédültem, hogy elájultam. De csak egyszer volt ilyen. Persze ez kicsit más, mert én csak ritkán szédülök meg.
4/5 A kérdező kommentje:
most kell majd hogy megjöjjön a menszeszem,lehet hogy előtte,és ezért? mert eddig nem volt ilyen bajom,lehet a menstruáció miatt,most majd figyelem.köszi
2011. júl. 14. 18:24
5/5 anonim válasza:
Sportolj, több mozgásra van szükséged. Lehet, hogy a szünet miatt többet ülsz. TV, olvasás, gépezés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!