Mitől lettem ilyen? (15/L)

Azért ez még nem élettapasztalat, kislány! Olyat se mondhatsz, hogy "összejött az élet". Milyen élet? Még csak most jön a neheze! Eddig eltartottak, megvolt mindened, burokban éltél, azért is tudtál ennyire elkanászodni. Akinek nem adatik meg minden, azon látszik! Az nem siránkozik, az megkeményedik! Az el tud érni dolgokat! Az nem fél! Te ezzel szemben csak a tinis hisztikorszakodat éled, ami abból is látszik, hogy öngyilkos "akartál lenni", de nem lettél! Mert nem akartál! Csak fenyegetőztél vele. Aki az akar lenni, az megteszi, mert azt már tényleg nem érdekli a jövő. Ezzel szemben téged érdekel, mert még mindig itt vagy.
Tényleg kinövöd! És mikor majd 25 évesen egy fiú mellett visszagondolsz, hogy mekkora marha voltál, kis rinya-pina, akkor majd csak nevetsz az egészen...

"El fog múlni, ne aggódj" ... Én inkább aggódnék.
Amúgy meg sok ember mondja kinövöd mert fejlődő szervezet vagy meg tinédzser vagy. Az ember mindig fejlődik csak idők múlva már nehezebben. Attól még az agyad azt hisz és azt csinálja amit akar. Hány olyan ember van aki felnőtt korában más mint a többi mert kis gyermek korában érte trauma vagy tinédzser korában? Attól még nem fog megváltozni. Sok ember van aki fél társaságba menni vagy szereti az embereket bántani ütni verni mert kis gyermek korába bántalmazták és ő neki ez természetes dolog és ez felkelti az érdeklődését.
De ahogy ezek elött írtam, hátrányai vannak és eléggé sok ha az ember érez. Én legalábbis nem kötődök az emberekhez érzelmileg. Abból csak a baj van. :)

Köszi-köszi mindenkinek.. :)
Utolsó! Miért is? :D

Mindenkinek? Csak én voltam az akivel egyetértettél. :P
Nem tudom amúgy csak tetszik a dolog. :)
Megismerkednék veled, érdekes vagy. :)
Hát jó, de ők is segíteni próbáltak, tudod.. :)
Írok privit, ha az megfelel.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!