Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Folyamatos fáradtságnak mi...

Folyamatos fáradtságnak mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Iszok, alszok, mozgok eleget, táplálkozásomra odafigyelek, nem tudok már mire gyanakodni :S Vitamint is szedtem, de az se használt. Orvos ezzel tud valamit kezdeni? Egyszerűen elegem van, folyamatosan ásítozok, gyengének érzem magam, rángatózik a szemhéjam :( 20L

Van valami tippetek, hogy mi lehet a bajom?

2011. júl. 8. 12:37
1 2
 11/19 Smartguy86 ***** válasza:

Akkor szerintem nincs más hátra, mint előre! Menj el dokihoz, csináljanak egy teljes vérképet, abból kiderül majd, ha valami gond van. Az is lehet, hogy a mozgás ellenére nem vagy eléggé elfáradva.

A vérképből kiderül, ha van valami gubanc testileg. Aztán lehet, hogy lelki/pszichés az ok, azt majd utána ráérsz kideríteni.

Amúgy van pasid? Csak mert az is sokat jelent, ha motiválni kell magadat :)

2011. júl. 8. 14:35
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi, hát akkor majd az lesz, elmegyek... :S

Nincs pasim, de az mire kéne hogy motiváljon? :D

2011. júl. 8. 15:36
 13/19 Smartguy86 ***** válasza:

Épp ellenkezőleg értem! :) Ha lenne pasid, az motiválna sok mindenre, pl hogy mozogj, hogy kimozdulj otthonról, menj egész nap, randizz. Most lehet úgy érzed, hogy céltalan az egész nyarad, meg eddig is csak úgy léteztél, vegetáltál. Egy kis érzelmi pezsgés egyből beindítana és akkor talán nem éreznéd magad olyan elcsigázottan...

Csak ezért kérdeztem :)

2011. júl. 8. 19:20
 14/19 A kérdező kommentje:

Az életemmel, kedélyállapotommal nincs gond, csak ez a fáradtság ne lenne... :-/

(Amúgy 20 éve megvagyok pasi nélkül, köszi :D:D Nem úgy értettem, hogy annyira jó, csak nekem nincs ilyenre szükségem ahhoz, hogy motivált legyek, meg jókedvű, meg ilyesmi...)

2011. júl. 8. 20:14
 15/19 Smartguy86 ***** válasza:
Nem tudhatod, amíg ki nem próbáltad! Szerintem nagyon is számít, hogy van e valakid. Jó hatással lehet rád!
2011. júl. 8. 21:20
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen, biztosan fantasztikus érzés megtalálni az igazit és boldognak lenni és szeretni és stb, de jelenleg ez van, nem fogok ezen depizni, majd eljön az ideje, és kész.
2011. júl. 8. 22:35
 17/19 Smartguy86 ***** válasza:
Ööö, oké. Azért nem kell harapni. De lehet mégis csak bosszant téged ez a dolog, ha ilyen harsányan reagálsz rá. Vagy tudatosan, vagy tudat alatt, vagy elfojtva, de lehet ilyen hatása rád nézve. Főleg 20 évesen, azért a hormonok már dolgoznak egy ideje...
2011. júl. 8. 22:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen, marhára tud bosszantani, ha valaki ennyit okoskodik, mint itt egyesek... :D
2011. júl. 9. 08:58
 19/19 A kérdező kommentje:
Na, ezt törlöm a listámból, majd elmegyek orvoshoz, csináltatok labort, meg ilyenek, a témában már szerintem nem kapok választ. Bye.
2011. júl. 9. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!