Folyamatos fáradtságnak mi lehet az oka?
Iszok, alszok, mozgok eleget, táplálkozásomra odafigyelek, nem tudok már mire gyanakodni :S Vitamint is szedtem, de az se használt. Orvos ezzel tud valamit kezdeni? Egyszerűen elegem van, folyamatosan ásítozok, gyengének érzem magam, rángatózik a szemhéjam :( 20L
Van valami tippetek, hogy mi lehet a bajom?
Neked is szüneted van most, nem? Nem lehet, hogy mostanában túlalszod magad?
(Nem írtad, mióta van ez veled.)
Ja, bocsi... Hát kb 1-2 éve, nem tudom, meg régebben is volt már, nem is emlékszem, mikor voltam utoljára "jól".
Vashiány, hát nem hiszem, direkt olyan vitamint vettem, amiben viszonylag sok van, de persze ettől még lehet vashiányom.
A vérnyomásom alacsony szokott lenni (kb fél éve mérték utoljára), de azzal a mozgáson meg a sok iváson kívül nem tudok mit csinálni... :S
Akkor hagyd figyelmen kívül, amit mondtam. Nem hinném, hogy suliidőben valaki túl sokat alszik. xD
Jobbulást minden esetre :)
Az Eurovit pedig jónak tűnik. Remélem nem csak pár napig szedted össze-vissza, mert úgy nem igazán hatásos.
Az alvásod amúgy rendben van? Tehát csendben, sötétben, álmodva alszol?
Nem, beszedtem mindkét dobozzal, 30db-osakat vettem, minden nap szedtem.
Csendben, sötétben, álmodva alszom. De van, hogy többször is megébredek közben (nem tudom, miért).
Stressz miatt esetleg? Ha többször is felébredsz, akkor nem pihentető az alvásod. Gondold át, hogy van-e valami, ami már két éve zavar, amit nem dolgoztál fel.
Amúgy nem akarlak ijesztgetni, elég ritka dolog, de van egy olyan, hogy alvási apnoe. Azoknak lehet, akik horkolásra hajlamosak. Ez egy olyan állapot, amikor alszol, hogy a garatod vagy az orrod miatt nem kapsz levegőt. Ez akár több másodpercig is eltarthat, majd amikor felriadsz a fulladásérzet miatt, akkor veszel levegőt és alszol tovább. Akár fel se tűnik az egész.
De szerintem nem ez lesz a te esetedben.
Köszi. Hallottam már erről, dehát nem tudom megállapítani, hogy nekem van-e ilyenem :S Horkolni nem szoktam, az biztos (koleszban laktam évközben).
A stressz csak a szokásos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!