Most kajak eltörött a kisujjam (kép)?
tegnap ráestem, mára már kissé lila lett
de félig be tudom hajlítani. most akkor mi van?
hmmmm őszintén sztem nem tört el...
de pár napig azért ne mozgasd, vagy ha úgy gondolod, hogy mozgatnád (ösztönösen, álmodban, etc.), akkor (és nem kell röhögni :D) celluxozd oda a gyűrűhöz. de vigyázz, hogy ne legyen szoros! még kicsit tudd is benne mozgatni ha akarod, mert különben elszorítod a keringését az meg sehogy sem jó!!! szal celluxozd oda, nekem is bejött, semmi görbület nincs benne, pedig nekem kajak télleg eltört,féldiónyi púp volt rajta (éljen a kosárlabda :D), ráadásul nem is a kicsim hanem a középsőmön xd jah és jegeld!! meg cellux előtt kend be vmivel, ami rándulásra, zúzódásra, meg bevérzésre jó
Ez a nem tudja mozgatni dolog hülyeség. :D A karomban olyan S alak volt, hogy az orvosok is lestek, hogy tegyék vissza, mégis simán mozgattam, kicsit fájt. Fateromnak szilánkosra tört a csontja, mégis tudta mozgatni.
Egy röntgen nem árthat, bár ha nem mozdul el a csont, akkor nagy baja nem lesz, összeforr, de egy sín nem ártana, meg jobb biztosra menni. Irány az ügyelet!
Szerintem csak zúzódás, ahogy elnézem, nekem rendszeresen így nézett ki a mutatóujjam körül, a röplabda is jó dolog. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!