Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A scheuermann-kórnak nincs...

A scheuermann-kórnak nincs valami újabb kezelési fajtája, hogy ne keljen fűzőt hordani?

Figyelt kérdés

scheuermann kórom van, hordok sajnos fűzőt és járok a suli gyógytosnájára (úszás, torna), de a fűzőt nem hordom suliba mert nem szivesen hordanám ot :/ :P és olvastam h min. napi 21 órát kel hordani vagy különben semi értelme :// :(

és a kérdésemben arra gondoltam, h esetleg nem halott e vlk valami olyas féle kezelési eljárásrról (nem gerincműtét) , ami segíthet. (nem kel pont magyarországon)

2011. jún. 25. 02:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Fűzőt nem vagy hajlandó hordani, műtétet nem akarsz...Mit gondolsz mi van még? Talán ráolvasás? A te egészséged, neked kell tenni érte, szerintem sokkal égőbb egy fiatal srácnak a púpos hát mint egy fűző ami nem is látszik ruha alatt. Te tudod...(a hát és hasizom erősítés segíthet, de mivel neked fűzőt írtak fel, gondolom, hogy súlyos fokú az eltérés)
2011. jún. 25. 11:13
 2/7 A kérdező kommentje:
1. lány vagyok :D 2. tudod nyár van ls strandra aztán bizt h nem veszem fel :P am nekd is volt ilyesmid vagy csak úgy mondod?
2011. jún. 25. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Voltam már eleget az ortopédián gyakorlaton. Oké, persze strandra ne vedd fel, de nem hiszem hogy egész nyáron minden nap reggeltől estig ott vagy.
2011. jún. 25. 14:18
 4/7 A kérdező kommentje:
ja gondoltam :D de pl én szokta futni és a fűző picit akadályoz de persze avval is megy. és az a kérdésem h esetleg nincs e vlm, amivel futás után nem fáj a hátam, de nem is akadályoz és amit esetleg lehet kapni vlhol (pl. gyógyászati boltokban)
2011. jún. 25. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem igazán tudok arról, ami helyettesíthetné a fűzőt, de szerintem az lenne a legjobb ha megkérdeznéd erről az orvosod, mikor legközelebb mész. Addig meg próbáld minél többet (el)viselni a fűzőt, és folytasd a sportolást!
2011. jún. 25. 18:35
 6/7 A kérdező kommentje:
múltkor megkérdeztük azokat akik ezt a füzöt csinálják, h van e ilyen és mondták h nincs. De én nem tudom elhinni, egyszerűen nem tom elfogadni, hogy a mai modernebb világban nincs egy olyan cucc amit ha felveszek futáskor akk nem fáj utána a hátam és nem olyan **** nehéz :// :S
2011. jún. 25. 20:40
 7/7 hosszúhajú ***** válasza:
flexit és scroth torna
2019. okt. 1. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!