Mit lehet tenne ezen nagy meleg ellen?
Figyelt kérdés
Szédülök és kellemetlenül érzem magam. Magasvérnyomás-betegségem van és nincs rám jó hatással ez az idő.2011. jún. 23. 13:33
1/10 anonim válasza:
Lehetőleg hűvös helyen tartózkodj. A lakásban éjjel szellőztess, reggel csukj be mindent, őrizd a hűvöset. Én panelban lakom, redőny nincs, pedig az sokat számítana, de így is eddig a maximum hőmérséklet a lakásban 27 fok, az is csak este egy rövid ideig.
2/10 anonim válasza:
Én sem bírom a meleget, ráadásul kövér is vagyok.Most szabin vagyok, ki sem mozdulok a házból.Megy a klíma, így elviselhető.Sok folyadék, pihenés, ennyi.
3/10 anonim válasza:
Nekem reggel óta függöny behúzva ablak nyitva (ami nem kéne csak megulladok másképp oylan fülledt a levegő), literszámra vedelem a vizet, és rövidgatya-ujjatlan párosítás forever :D
4/10 anonim válasza:
- légkondi
- folyadék
- Északi Sarkvidék
Ha rosszul vagy, a fekvésen kívül sokat nem tudsz tenni. Beveszed a gyógyszereidet max.
5/10 A kérdező kommentje:
Muszáj kimennem. Angolórát tartok ma :-) Kihelyezett csoportos oktatás. :-)
2011. jún. 23. 13:44
6/10 anonim válasza:
Hát akkor még a fekvés sem jöhet szóba... hideg ásványvíz legyen nálad.
7/10 anonim válasza:
És ha van egy fehér kendőd, azt tedd a fejedre.
Nagyon sokat számít. És mindenképpen világos (ha lehet, fehér) ruhában menj, nagyon nem mindegy.
Legjobb lenne, ha tudnál vizes hajjal és/vagy vizes kendőben menni, de mivel órád lesz, nem hiszem, hogy megoldható.
8/10 anonim válasza:
Angliéban ez a gond nem fenyeget. a kemény 14-18 fokokban!
9/10 anonim válasza:
Jaa fogj egy világos sálat, vizezd be és tedd a válladra. Nagyon kellemes. Én egy kis üvegben szoktam vizet vinni, amivel újra tudom nedvesíteni, ahogy a vállamon, hátamon párolog, sokat hűt. A karom is néha betakarom vele.
10/10 anonim válasza:
Egyik válaszoló:
Amúgy a függöny behúzva nem jó, mert csak melegebb lesz tőle! Ha meg a nyitott ablak elé húzod, 0 levegő jön be!
Kérdező:
Lehet, hogy túl releváns lesz Neked, de nekem sajnos eddig nem volt az.
Hosszú, lenge ruhában menj ki! A hosszún van a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!