Horpadt mellkassal mit lehet tenni?

Engem még 4 éves koromban elküldtek kórházba, mert vesemedence gyulladásom volt. Miután szenvedtem a kórházban hónapokig, elkerültem mindenhova (Szolnokon). Azt mondták édesanyámnak, hogy nekem valami komoly bajom van, és egy gyógyszert egész életemen át szednem kell. Nos, hál' Istennek az anyám elég okos volt, hogy elvigyen másik orvoshoz Pesten, és ő megállapította, hogy semmi bajom nincs. Hülyeséget beszéltek össze-vissza.
Nos. Szerintem te is légy okos. Ez nem olyan dolog, amit gyógyszerekkel pótolni lehet.

Sajnálom, őszintén. Én is a lelki sérüléstől féltem inkább a fiamat. Szerencsére neki sem okoz szervi eltéréseket a mellkasi deformitás. Ő még kicsi, nem foglalkoztatja a dolog. Beszélj a szüleiddel. Keressetek segítséget. Ha nem is Bp-en, az általam javasolt helyen, de egy telefont megér és talán tudnak javasolni vkit, aki segíthet a lakóhelyedhez közel.
Remélem sikerrel jársz és kiteljesedik az életed! Addig is próbáld meg élvezni a nyarat. Menj strandolni a barátaiddal, ahogy már más is javasolta.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!