A magas vérnyomásra van valami házi gyógymód?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 11:45
11/16 anonim válasza:
Tavaly tavasszal a férjemnél megállapította orvos, hogy magas a vércukorszintje és a vérnyomása.Elküldte laborvizsgálatra és írt fel neki vérnyomáscsökkentőt.A férjem már a végrendeletén gondolkodott, én meg a teendőkön.Mondom neki, hallod-e, dobd ki azt a vérnyomáscsökkentőt, megyünk veszünk egy vérnyomásmérőt, meg egy cukormérőt.Mától kezdve csak azt eszed, amit eléd teszek, és annyit, amit eléd teszek, és ne próbálj átverni, mert tudod, hogy engem nem lehet.Egy hónap alatt fogyott 8 kilót.Következő hónapban újabb hatot.Vérnyomása , cukra azóta is normális, gyógyszert nem szed, súlya azóta lejjebb nem ment. 130 körüli a vérnyomása, étkezés után 2 órával 6 körül van a cukra. 99 kg volt, amikor diétázni kezdett.180-as vérnyomás, 12-es cukor.És ehet mindent mértékkel.
12/16 anonim válasza:
nem. Bocs,ahhor úgy fogalmazok,hoyg jól kimelegedtél és megsütötte a fejedet a nap.
13/16 anonim válasza:
Bocsánat, azt hittem, hogy valaki komolyan kérdezte, most látom, hogy viccelődtök.
14/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ! azthittem már olyan értelemben van hőgután...
2011. jún. 22. 12:15
15/16 A kérdező kommentje:
most is megmértem és 142 volt a vérnyomásom a pulzusom is sok volt megint... kezdek félni hogy nem hőgutám van...
2011. jún. 22. 17:06
16/16 A kérdező kommentje:
am észrevettem hogy este piros az arcom ...
2011. jún. 22. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!