Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnék elintézni...

Hogyan tudnék elintézni Tatabányán egy pszichológust?

Figyelt kérdés
Anyámat 3 hete lökdösöm hogy intézze el már nekem, de baszik csinálni, a terheket viszont rakja rám idegbetegségével.. (nem mintha csak anyám miatt akarnék menni, de egyik ok az ő elviselése amíg szükségem van rá)
2011. jún. 21. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
elmész a háziorvoshoz, kérsz beutalót és azzal megjelensz
2011. jún. 21. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:

*egyik ok az ő elviselése amíg szükségem van rá

Remélem, a pszichológus majd helyretesz. Nézz már magadba egy kicsit.

2011. jún. 21. 11:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Utolsó: Én is így reagálnék, ha meglátnám, hogy valaki más ilyet ír, de a helyzet az hogy anyám orvosi eset, és papírja is van róla. Van okom nekem is így viselkedni. És tudom hogy szörnyű dolog hogy valaki így érez az anyja iránt... De én ennyi év után nem bírom.

Ingyenes még amúgy az ilyen 18 év alatt?

2011. jún. 21. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért van szükség arra,hogy anyuci elintézze?! Háziorvost tudod hol találod, kérsz egy beutalót az ideggyógyászatra és már mehetsz is. Vagy bemész a családsegítőbe és ők is segítenek elintézni!
2011. jún. 22. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!