Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Extra sistolia? Mit csináljak?...

Extra sistolia? Mit csináljak? SOS

Figyelt kérdés
Mit csináljak, egész nap érzem az extrákat, vettem be két magneb6-ot, most az se segít. Bemenjek ügyeletre? Mit fognak ott csinálni? Nem fognak bent tartani? Egyébként pánikbeteg vagyok, szoktam érezni az extrákat, de most már ez sok, hogy egész nap érzem!!! SOS!!!
2011. jún. 15. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyéb gyógyszereket nem szedsz a pánikra? nyugtató, SSRI, betaloc? csak az extrákat érzed, vagy van más is?
2011. jún. 15. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak az extrákat érzem, de néha a torkomban is, már elviselhetetlen. Csak magne b6-ot szedek a háziorvos tanácsára, meg nem akarok nyugtatókon élni, meg most próbálkozunk a párommal a babával nem tudom, hogy most összejötte, 20.-án kiderül, ezért se szeretnék gyógyszert szedni!!!
2011. jún. 15. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ezt megértem sok sikert a babához :D

Esetleg menj el egy magán dokihoz, tudom nem a legolcsóbb, de egy szív UH,EKG, és esetleg egy labor és 24 órás EKG nem rthat, nehogy később baj egyen, ha ott nem találnak semmit, akkor marad a vény nélküli nyugtató, tea, stb, hátha használ, illetve próbáld meg a neuroptim-ot, hátha az segít!

2011. jún. 15. 21:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadom!!!
2011. jún. 16. 07:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltam ma háziorvosnál, írt ki Betalocot, napi fél szemet reggel, meg innom kell estig másfél liter vizet, meg kaptam beutalót pszichiátriára. Meg mondta, hogy lehet baba van a dologban, mert mondtam neki, hogy lehet terhes vagyok, majd 20.-án kiderül és azt mondta attól is lehet. Remélem a baba miatt!!! :)))
2011. jún. 16. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!