Volt már olyan veletek, hogy olvastok (pl. életrajza egy költőnek) és annyira beleélitek magatokat, hogy az izgalmas részeknél ráz a hideg és libabőrösek vagytok?
Igen, egy csomószor.
És filmeken is.
Köszi a hozzászólásokat!:D
Hát engem is főleg a töri tételektől, de az irodalom megtetszett...:D
4 év alatt sosem szerettem az irodalmat, de most érdekesnek találom emberek életét és még erről verseket is írnak és azt is elolvasom, na hát én teljesen oda vagyok.:D
"érdekesnek találom emberek életét és még erről verseket is írnak és azt is elolvasom, na hát én teljesen oda vagyok"
Ez az irodalom és ez a varázsa :) Örülök, hogy ha csak érettségi előtt közvetlenül is, de valamikor elért hozzád ez az érzés :)
Egy irodalmár.
Igen, de sajnos a tananyag is elég rideg, amit tanterv szerint tanítani kell. Az meg nem a tanár hibája. Sok olyan iromány van benne, amit iszonyú nehéz izgalmasan tanítani, és az is ront a helyzeten, hogy esetleg a tanár is utálja... Merthogy a tanár is ember, neki is megvan az ízlése, és ez nem úgy működik, hogy a tanár b*zija az egész tananyagnak, amit lenyom... Ó, dehogy! :D Úgyhogy azon felül, hogy mondjuk jól tanít-e valaki alapból, az emberi tényező is nyom a latba :)
Az irodalmár voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!