Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit érzek a kipisilok vesehomo...

Mit érzek a kipisilok vesehomokot?

Figyelt kérdés
Milyen tünetek mutatnak rá hogy vesehomok? Mit érzek közbe? 13 F
2011. jún. 6. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit, bár nem tudom. Egyik kedves válaszadó is ezt sejti nálam (fáj a vesém), javasolt is rá gyógymódot (ezúton köszönöm meg), majd ha kipisiltem, elmondom, milyen volt (ha észreveszem :) ).
2011. jún. 6. 22:23
 2/4 Smartguy86 ***** válasza:

Homoknál szerintem semmit. Esetleg csíphet a vizelés végig a hugycsőben, mivel a homok (kalcit) dörzsöli az áramlással az érzékeny nyálkahártyát.

De 13 évesen te miért gondolkozol ilyeneken??? Még most fejezd be, amíg nem lesz kényszeres, hogy minden szart észreveszel magadon, ami nincs is. Amúgy meg igyál legalább napi 2-3 liter vizet és akkor nem kell aggódni a vesebajoktól - sem a fejfájástól (ami szintén emiatt szokott lenni leginkább)

2011. jún. 7. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmit nem érzel, csak látni a vizeletben. A kőnél vannak érzések :) .
2011. jún. 7. 08:08
 4/4 A kérdező kommentje:
az orvos mondta hogy van és azért alakult ki mert mindennap edzek és versenyen ütött ki
2011. jún. 8. 19:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!