Mit gondoltok, miattuk lehet?
Figyelt kérdés
Csütörtökön volt ilyen sulis vizsgálat, azt mondta az orvos, hogy valami szívzörej-t állapított meg a "bal ps II-III"-ban ( ezt írta a beutalóra, amit idegességemben, más ok miatt széttéptem és kidobtam )... azt mondta valószínűleg ártalmatlan, és háziorvos-hoz "írta a beutalót"... Szüleim még nem tudnak róla... elmondjam nekik ? Eddig nemvolt ilyenem, és kb. 1-2 hete sokat ordibálnak, hogy ezt, meg azt csináljak, stb... lehet, hogy ez az oka ? Sokszor nagyon rosszul esik, és megvisel.
14/F
2011. jún. 4. 21:59
1/4 anonim válasza:
ülj le velük és mindenféleképpen mond el nekik ne hogy nagyobb bajod legyen szerintem azt te sem szeretnéd
2/4 anonim válasza:
A szívzörejt nem a stressz okozza, mindenképp jó lenne, ha kivizsgálnának, nehogy komolyabb szívbetegséged alakuljon ki.
3/4 anonim válasza:
Mondd el nekik! 1-2 hét ordibálás nem okoz ilyet!
4/4 anonim válasza:
Figyi! egy szülönek az adolga hogy nevelje a gyerekét. ebbe természetesen belefér a dorgálás is, meg a dirigálás is. igy tanulsz meg nagyon sok mindent, amire most nem is gondolsz. Természetes hogy 14 évesennem titkolózol elöttük. együtt szépen elmentek kivizsgálásra és a végén nem lesz semmi gond. de egy ellenörzés nem árthat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!