Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyire káros ez az életmód?...

Mennyire káros ez az életmód? Lehet, hogy emiatt vagyok rosszul?

Figyelt kérdés

- 2-3-kor (hajnalban) szoktam lefeküdni aludni

- 11-12 fele kelek

- egész nap a gép előtt ülök, és netezek (általában felhúzott lábakkal ülök)

- szinte sehová nem megyek

- reggelizni ritkán szoktam, általában ebéddel kezdek, rendesen vacsorázni ritkán szoktam

- sok hülyeséget nassolok

Már anyukám mondta sokszor, hogy tönkre fogok menni, változtassak. 1 éve élek így. Mostanában már sokat fáj a nyakam, emésztésem sincs rendben (sokszor fáj a hasam, hányingerem van), fogytam is, lábaim is szoktak fájni, és kb egy nagyobb sétától izomlázam lesz. Ez mind az életmódomtól van? Tényleg ennyire káros?

2011. máj. 31. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
hát naggyábol 1 évig nem mozogtál semmit. nem csoda hogy fáj a lábad. valószínüleg sok köze van hozzá
2011. máj. 31. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Ennél károsabb már csak akkor lenne, ha valami káros szenvedéllyel megfejelnéd: pia, drog, cigi.

Igen, brutális az életmódod, szörnyű lapos lehet az életed, nem irigyellek.

És a szavaidból ítélve te is tudod legbelül, hogy ez egy rakás sz@r.

Tudod, mit kell tenned: sport, normális és rendszeres étkezés, net tudatos hanyagolása, társaságba járás.

Nem is tanulsz/dolgozol?

2011. máj. 31. 17:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát tavaly érettségiztem, és most kihagytam egy évet. Szeptemberben megyek egyetemre.

A barátaim szét vannak széledve, főleg vizsgaidőszakban vannak nagyon elfoglalva, valamelyikük pedig dolgozik, ezért ritkán találkozunk.

Igen, elég lapos most az életem, nagyon megbántam a passziválást...:/ Hajlamos vagyok lusta dögként élni, és szétcsúszni a semmittevésben...:S :D

2011. máj. 31. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is éltem így, aztán a sok szar üdítőt később felváltotta a pia, meg a cigi, utána meg a gép helyett a tv előtt döglöttem egész nyáron, és bambán bámultam, meg szét ittam /bagóztam az agyamat. Most hogy abba hagytam egy időre, érzem hogy jobb, meg tudom hogy egy mindenre alkalmatlan szar alak vagyok emiatt, csak éppen féltettem a szemem. Már nem döglök semmit kb. a gép előtt, ellenben megint piálni kezdtem, én bukásra állok matekból. Majd most alakítanom kell... Szóval kezdj magaddal valamt, örülj neki hogy amég fiatal vagy tudsz mozogni, ne cseszd el az egészségedet.
2011. máj. 31. 18:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát én bagózni meg inni soha nem szoktam.:)

A tanuláshoz valami hihetetlen lusta vagyok, de mégis minden összejön egész jól 0 tanulással. Érettségin is mindenem 5-ös lett, pedig azt is ellinkedkedtem.

2011. máj. 31. 18:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Jaj, a szar üdítőkről jut eszembe, hogy tetézzem a szörnyű felsorolást:

- keveset iszom, és az is Coca Cola zero....:S:$:D

Rászoktam...:(

2011. máj. 31. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: nekem úgy nézett ki a napi program hogy hazajöttem a suliból és bevágtam egy kupica whiskeyt, vagy valami rövidet, aztán lementem egy pár sörért meg cigiért, elüldögéltem, mert eléggé zugpiás voltam, zug cigis voltam, aztán csak úgy rájöttem hogy szétcseszem magam, meg ezzel nem lépek tovább a múlton, meg nem lesz jobb tőle, nekem menekülés volt ez az egész. Egyébként meg a számítógép játékok is csak menekülésnek kellettek a való világ elől... Amúgy nem tom, a rocky film sok lelkierőt adott:D azóta összekaptam magam.D tanulni meg mindig is lusta voltam, pedig mindenki szerint okos lennék, ha nem is a reál tárgyakhoz, de a nyelvekhez. Erre jó szar lesz a végzős bizonyítványom,m csoad h felvettek.
2011. máj. 31. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!