Mennyire káros ez az életmód? Lehet, hogy emiatt vagyok rosszul?
- 2-3-kor (hajnalban) szoktam lefeküdni aludni
- 11-12 fele kelek
- egész nap a gép előtt ülök, és netezek (általában felhúzott lábakkal ülök)
- szinte sehová nem megyek
- reggelizni ritkán szoktam, általában ebéddel kezdek, rendesen vacsorázni ritkán szoktam
- sok hülyeséget nassolok
Már anyukám mondta sokszor, hogy tönkre fogok menni, változtassak. 1 éve élek így. Mostanában már sokat fáj a nyakam, emésztésem sincs rendben (sokszor fáj a hasam, hányingerem van), fogytam is, lábaim is szoktak fájni, és kb egy nagyobb sétától izomlázam lesz. Ez mind az életmódomtól van? Tényleg ennyire káros?
Ennél károsabb már csak akkor lenne, ha valami káros szenvedéllyel megfejelnéd: pia, drog, cigi.
Igen, brutális az életmódod, szörnyű lapos lehet az életed, nem irigyellek.
És a szavaidból ítélve te is tudod legbelül, hogy ez egy rakás sz@r.
Tudod, mit kell tenned: sport, normális és rendszeres étkezés, net tudatos hanyagolása, társaságba járás.
Nem is tanulsz/dolgozol?
Hát tavaly érettségiztem, és most kihagytam egy évet. Szeptemberben megyek egyetemre.
A barátaim szét vannak széledve, főleg vizsgaidőszakban vannak nagyon elfoglalva, valamelyikük pedig dolgozik, ezért ritkán találkozunk.
Igen, elég lapos most az életem, nagyon megbántam a passziválást...:/ Hajlamos vagyok lusta dögként élni, és szétcsúszni a semmittevésben...:S :D
Hát én bagózni meg inni soha nem szoktam.:)
A tanuláshoz valami hihetetlen lusta vagyok, de mégis minden összejön egész jól 0 tanulással. Érettségin is mindenem 5-ös lett, pedig azt is ellinkedkedtem.
Jaj, a szar üdítőkről jut eszembe, hogy tetézzem a szörnyű felsorolást:
- keveset iszom, és az is Coca Cola zero....:S:$:D
Rászoktam...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!