Pár napja mindennap érzem hogy fáj a fejem, lehet ettől a változékony időtől? Más is ilyen fej fájós most?
Sok minden lehet, de huzatit is kaphattál, vagy magas a vérnyomásod.
Nekem is kb 36 éves koromba egyszer csak elkezdett naponta fájni a fejem, azóta vérnyomáscsökkentő szükséges.
Sok minden lehet a baj. =/
Magas vérnyomás, kevés folyadék, alacsony vérnyomás, azt viszont cáfolnám. hogy frontérzékenység csak idősebb korban alakul ki. 18 vagyok és 2éve alakult ki a frontérzékenységem, valamint allergia is kiújulóban van, valószínűleg a serdülőkor hozta ki belőlem. =)
Szerintem egyelőre csak az alapvető dolgokat zárd ki... Folyamatos vérnyomás mérés, esetleg egy vérvétel, sok folyadék, vagy rendszeres mozgás. Ha nem múlik el ezektől próbáld meg, hogy fájdalom csillapító használ-e. Ha nem használ, akkor ne állj meg, menj tovább orvoshoz és derítsd ki, hogy mi a baj.
Engem januárban hazazavartak (pont vírusos fertőzéses időszak volt, de szédültem is, de a többi beteg nem). Nem bírtam magammal, azóta orvosról orvosra járok és kiderült, hogy egy születési rendellenességem van, a másik kérdőjeles még. (Lehet jobb lett volna, ha nyugton maradok.)
Most nem azt mondom, hogy ilyen komoly baj lehet neked is. Csak azt, hogy fejfájásnak rengeteg oka lehet. Először a legalapvetőket zárd ki. Ha fájdalomcsillapító hat, akkor nem kell megijedned. =)
Köszönöm, aranyos vagy. =)
Semmi bajom, csak meg kell tanulnom együtt élni vele (ha gondolod priviben elmondom, de nem írok többet, nem akarom, hogy sajnáltatásként jöjjön le másoknak). Bár mostanra már megszokta a szervezetem az állandó fájdalmat, így már csak a hevesebb szakaszok tűnnek fel.
Örülök, hogy elmúlt a fejfájásod. Ha front érzékeny vagy ez valóban előjöhet bármikor újra, de az is lehet, hogy csak fáradtság okozta. =)
Igyál sok folyadékot, pihenj és nem lesz baj. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!