Mit szóltok a e-coli járványhoz? Én már beparáztam tőle!
Figyelt kérdés
Kb. 1-2 hete vettem kígyóubit, meg paprikát a TESCO-ból meg az Intersparból Csongrádmegyében, nem tudom milyen származásút!!!2011. máj. 30. 18:29
1/4 anonim válasza:
Úristen, és még élsz?
Nem tudom mitől parázol, itthon senki nem betegedett meg,mindenki jól van,mostmár oda is figyelnek rá.
(egyébként tele van a bélrendszered e-colival. Csak hogy ne aggódj annyira)
2/4 anonim válasza:
A hírek mai állása szerint hozzánk nem került (abból a fajtából, ami trágyával fertőzött). Minden esetre forrázd le pucolás előtt, és ha lehet, ne vásárolj a Tesco-ban...minden 2-ik rossz termék onnan kerül ki
3/4 anonim válasza:
itt nemetorszagban sem tudjak hogy honnan szarmazik a virus es nem csak uborkaban hanem salataban is talaltak ... ugyhogy most ne akarj vega lenni
4/4 A kérdező kommentje:
sose lennék vega, nem tudnék lemondani a húsról, viszont mindig szerettem a zöldségeket is, de egy időre lemondok róluk, kivéve, ami itthon terem a kertben!!!
2011. máj. 31. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!