Hullik a hajam. Voltam már vérvizsgálaton is és semmi bajt nem mutatott ki. Mi segíthet?
Az első válaszoló sok jó ötletet felsorolt, érdemes kipróbálni! (Akár mindet! :) )
A hajhullást okozhatja még a környezeted is, ami lehet akár légszennyezettség, vagy stressz, vagy még számos más dolog is. Az okokat nem könnyű megtalálni, viszont pár olyan dolgot mindneképp érdemes megtenni, ami amúgy is jó hatással van az egészségedre.
Érdekes módon, én akkor jöttem rá, hogy mi lehet az oka a saját hajproblémámnak, amikor terhes lettem... az addig sok problémát okozó hullás egyszerűen megszűnt. Szinte egyetlen szál hajam sem hullott ki, sem párnán, sem hajkefében nem találtam egy szálat sem. Úgy tűnik nálam legfőképpen a hormonok játszanak ebben közre, no, meg a jó kis szmogos környezet sem tesz túl jót.
Ha az első válaszoló "praktikái" után sem történik meg a kedved szerinti változás, keress fel "hajológus" szakorvost! Itt a környékünkön tudok egyet, de ő magánrendelőben rendel, gondolom, nem olcsó, de biztos van valami hasonló a halandók számára is :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!