Lehet pajzsmirigy túlműködésem, ha elég sok tünetet produkálok, de az 1 hónappal ezelőtti labor nem mutatott eltérést?
Figyelt kérdés
Most nyaki panaszaim vannak,és 167 cm-hez,most csak 46kg vagyok,iszonyú fáradt,amit a vashiánnyal magyaráznak!2011. jan. 11. 18:49
1/10 anonim válasza:
Magyarázhatják is vashiánnyal, az én párom kis híján belehalt. És pontosan ilyen tüneteket produkál. A pajzsmirigy túlműködés erős szívdobogást, és ilyesmiket produkál... ha az lenne a bajod, azt észrevennéd
2/10 anonim válasza:
Nekem is az van, én 43 kg-ra fogytam le, de ha a labor nem mutatott eltérést, lehet inkább gasztroenterológia irányba is kéne nézelődni. A nyakad körfogatát méregetheted hetente, ha nő, akkor újabb labor.
3/10 A kérdező kommentje:
van erős szívdobogás,hideg kéz-láb,nyaki panaszok,sokszor van hasmenésem,fulladok,fogytam,sokat remegek,fáradt vagyok,alig bírok felkelni,pedig sokat alszom...háziorvosom elintézett azzal,hogy ez pánikbetegség szerinte.....szóval már unom....magánorvosra nem telik jelenleg....
2011. jan. 11. 19:15
4/10 anonim válasza:
Menj el endokrinológushoz ott foglalkoznak a pajzsmirigybetegséggel. Ha pedig vashiányod van annak látszódnia kellene a laborodon. Ha tényleg pánik beteg lennél, ami nem kizárt attól mert te nem érzed úgy azt is ki kellene vizsgálni. Ezt mind lehet társadalombiztosításra, nem kell magán dokihoz menni.
5/10 anonim válasza:
Inkább annak örülj h. nincs pajzsmirigy túlműködésed. Ha lenne akkor azt észrevennéd hidd el. Ne is akarj magadnak ilyet, mert azt csak műtéttel lehet kezelni h. kiszedik a pajzsmirigyed.
Amik mik voltak a labor paraméteri? Írd már be pls
T3:
T4:
THS:
ezeket írd be h. mennyi az élrtéke
6/10 A kérdező kommentje:
csak a TSh-t nézték,a doki mindent kért,de csak ezt csinálták meg,mert ez normális lett,a többit nem végezték el....
2011. jan. 14. 11:49
8/10 anonim válasza:
nekem pajzsmirigy túlműködésem volt
utálatos egy dolog, állandóan depis voltam, fáradékony, magas volt a pulzusom, izzadtam, mint állat
MENNYI A TSH-d?
9/10 anonim válasza:
nekem is hasonlóak a tüneteim, de velem sem különösebben foglalkoznak....nekem AU. Tyreoditist állapított meg 2 endorkinologus is de gyogyit nem adtak, csak majd néha ellenőrizni kell, közben meg szarul vagyok, de hiába mondom, nem foglalkoznak vele...háziorvos lekakál, gasztroentelogógus szerint nem a gyomrom, neurológus meg egy kis beszélgetés után xanaxal kínálgatott....mi mást is tudna...vicc az orvoslás, akár én is vehetnék egy fehér köpenyt (2000.-Ft), kivérelnék egy odut (havi 40.000.-), és hirdetést adnék fel (havi 30.000.-Ft), hogy mekkora neurológus vagyok...ha jön valaki akkor 15 percért legombolok 15.000.-et és kap valami placebot...mást úgysem csinálnak.....tiszta vicc....
10/10 A kérdező kommentje:
én azóta kicsit jobban vagyok,de inkább elmegyek egy természetgyógyászhoz,vagy egy kínai orvoshoz,ezerszer nagyobb a tudásuk:)
2011. jan. 25. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!