Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ezek minek a tünetei lehetnek?...

Ezek minek a tünetei lehetnek? Lehet, hogy allergia?

Figyelt kérdés
1-2 hete kb folyamatosan váladékot, "gombócot" érzek a torkomban, és néha nehezebben kapok levegőt, úgy érzem, nagyokat kell sóhajtanom, hogy kapjak elég levegőt. Soha nem voltam semmire allergiás ezt azért hozzáteszem, és a családban sem jellemző!
2011. máj. 27. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát az allergia tüsszögéssel, köhögéssel, könnyezéssel, szemiritációval, orrfolyással, esetleg viszketegséggel járó dolog. Ha csak a légzésed nehezebb, akkor inkább egy pulmonológiai kivizsgálásra kellene elmenned, a házidoki ad beutalót. Anyukám ugyanilyen tünetekkel jövő héten megy kivizsgálásra. Azt mondja, éjszakánként mintha ülnének a mellkasán, néha fulladásérzése van, és ő sokat köhög is. Talán asztma lesz, de majd kiderül.
2011. máj. 27. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyenem tavaly. Én se tudom pontosan mi ez, de azt tanultam angolórán, hogy ez valami allergiás tünet lehet.

Javaslom, hogy naponta háromszor igyál egy bögre csalánteát, tegyél bele svédcseppet is. Csak akkor fogyaszd el, hogy nem vagy útban -vagyis nem mész sehova, mert ez enyhe vizeletkeltő hatása. A teát addig idd, amíg el nem múlik a panasz. Nálam bevált!!! Komolyan mondom. Kb.1 hétig volt ilyen panaszom.

2011. máj. 27. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!