Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit egyek, hogy menjen a...

Mit egyek, hogy menjen a hasam? HELP!

Figyelt kérdés
A suliban egy napot sem hiányoztam eddig és kéne egy kis szünet. A szüleim azt mondták, hogy nem hánysz nem megy a hasam nem vagy lázas ezért mész holnap suliba. Mit tegyek, hogy kb. 1-2 napig menjen a hasam?
2011. máj. 25. 14:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Miért kellene szünet? Hány éves vagy??
2011. máj. 25. 14:53
 2/21 A kérdező kommentje:
14 éves.
2011. máj. 25. 14:54
 3/21 anonim ***** válasza:

Miért akarsz magaddal kiszúrni? Megmondhatnám, mit kéne innod, de ezt ugye te sem gondoltam komolyan? Mindjárt vége a sulinak! Kitartás! :)

19/L

2011. máj. 25. 14:55
 4/21 anonim ***** válasza:
Nyugi, ki fogod bírni a nyári szünetig ezt a pár hetet. Ne akarj hasmenést, örülj inkább, hogy egészséges vagy.
2011. máj. 25. 14:56
 5/21 A kérdező kommentje:
csak a héten hagyj maradjak itthon
2011. máj. 25. 14:56
 6/21 A kérdező kommentje:
csütörtök és péntek, nem sok időt akarok én csak ezt a két napot.
2011. máj. 25. 14:57
 7/21 A kérdező kommentje:
uborka+dinnye és tej ?
2011. máj. 25. 14:59
 8/21 anonim ***** válasza:
Hát, szilva tejjel, uborka tejjel, paradicsom tejjel, rengeteg görögdinnye (nálam ez nagyon hatásos:@), nyers tojásfehérje-ivás (a héját mosd meg mielőtt feltöröd, mert különben szalmonellát is kapni fogsz és majd egy életre átkozni fogod a napot, hogy kiírtad ezt a kérdést, mert olyan beteg leszel, és mosás nélkül meg ne merd tenni!!!!!!!!, ezenkívül én úgy tudom, hogy akik gyúrnak, azok fehérjeforrásnak ezt szokták inni, ha nem cáfoljatok meg)...hmm mi van még...szilvalekvár, jah igen a savanyú uborka ketchuppal, vagy egy szendvics bele mindeféle felvágott ketchup, mustár, majonéz, uborka tele zöldséggel, sajt, sajtkrém minden játszik...jah!!! és még!!! vegyél egy csomag orbit rágót vagy kettőt és egyszerre rágd el! vagy két részletben.. az is hatásos, illetve még, vegyél valami jó gagyi kólát a lényeg hogy legyen benne édesítőszer, főleg szorbit és amire mellékelten rá van írva hogy Fenil-alinin forrást tartalmaz, na abból veszel vagy kettő palackallal benyakalod az is hatásos. ( a szorbit egy mesterséges édesítőszer nagyobb menyniség fogyasztása hashajtó hatású). Egyébként nagyon-nagyon irigyellek, mivel én tej,- és tojásallergiás vagyok (kapásból hasmenés ha valamelyiket fogyasztom), ráadásul ezekre az édesítőszeres témákra is tetvesül érzékeny vagyok :S:@ szóval nagyon nagyon meg kell néznem mit eszek vagy iszok meg ha nem akarok bajt.....
2011. máj. 25. 15:02
 9/21 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 25. 15:03
 10/21 anonim ***** válasza:

Csak akadt, aki leírja neki...

Azé' majd igyál sok vizet, mert nem akkora buli kiszáradással kórházban feküdni infúzióval a karodban, amikor ilyen jó az idő és lehetne mindenfélét csinálni.

2011. máj. 25. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!