Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van ez? (Bővebben lent)

Miért van ez? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy jó kategóriát választottam-e de nem tudtam hogy melyikbe tegyem. Na tehát : Van egy 4 hónapos kölyökkutyám. Foglalkozok vele normálisan órákat játszok vele, tanítom stb. Esténként szoktam őt nézni az ablakból és látom hogy szaladgál, ugrál, rágcsál magának. Nekem ilyenkor olyan érzésem van mintha nem törődnék vele eleget. Miért van ez??
2011. máj. 19. 21:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy 13/F vagyok.
2011. máj. 19. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen,rossz helyen van a kérdés állatok kategóriában és ott kutyákon belül több választ kapatsz de szerintem:

Ne félj attól,hogy nem törődsz vele eleget ha tudod hogy de,és annak meg pláne ürülj hogy ilyen jól játszik egyedül is és ilyen aranyos kutyusod van.De ha nagyon bánt ez az érzés akkor menj ki hozzá és játssz vele egy kicsit.Egyébként pedig minden kutyának,neki is szüksége van arra,hogy egyedül is tudjon szórakozni,ne csak a gazdival,hisz gondolj bele,amég te suliban vagy,addig is egyedül van.És ez neki épp előny,hogy le tudja magát foglalni (:

2011. máj. 19. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert kölyök. Szerintem még álmában is játszik, ugrál. Idősebb lesz, lecsillapodik.
2011. máj. 19. 21:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat így már nyugodtabb vagyok =)
2011. máj. 20. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért írtam ide a kérdést mert nem a kutyám érzi magát rosszul hanem én =)
2011. máj. 20. 20:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!