Mi történik ha valaki 60-100 szem drotaverint=nospát egyszerre bevesz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 22:48
21/36 A kérdező kommentje:
de közben elszaladgálok meg fetrengek .. na jó, nem érdekel, hogy ki mit gondol, én nem győzködök senkit, arra már tényleg nicns energiám
2011. máj. 18. 23:20
22/36 anonim válasza:
az előbb mintha azt írtad volna hogy nem tudod honnan szedte!már meg gyógyszertárba adták??hmm..oké!:):)
23/36 anonim válasza:
amúgy meg amit írtál az algoflex és nem no-spa abba is csak 6 szem van ha jól tudom!:)
24/36 anonim válasza:
Mivel csak ott lehet kapni honnan szedte volna? Zöldségestől??
25/36 A kérdező kommentje:
Úristen, mindent enynire kiforgatni.. Nem tudom honnanszedter=NEm tzudfom melyik gyógyszertárban kapta... DE az üveg gyógyszertárból való az látszik, de mia francnak magyarázgastom én ezt miért kell mindenben hazugságot látni?? Ha szerinted "fake" akkor egyszerűen ne írj, ne olvasd hanem menj tovább.. Köszönöm. (És most hogy ennyien támadnak már persze hogy nézegetem, hogy tudjak rá válaszolni, de ez tuilajdonképpen kicsit jó is, emrt elterelitek a figylememet!)
2011. máj. 18. 23:22
26/36 anonim válasza:
jó oké!ezt én alá írom hogy csak ott lehet kapni,de először azt írta hogy a keresztanyukája adta neki üvegbe de nem tudja honnan szerványolta.
27/36 anonim válasza:
És mennyire elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől :D
28/36 A kérdező kommentje:
keresztanyám adta üvegbe.. MErt üvegben van.. ebben mi nem érthető? oO komolyan nem értem.. ÉS tényleg elkanyarodtatok kissé a kérdéstől..
2011. máj. 18. 23:24
29/36 anonim válasza:
Algoflex M segíthet még ilyenkor !
30/36 A kérdező kommentje:
ja és azért írtma, hogy nem tudom honnan szermányolta, milyen góygyszertárban adnak iylen nagy kiszerelésben, mert eddig én is csak dobozosat láttam..
2011. máj. 18. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!