Kell kérni a háziorvostól beutalót allergia vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Könnyezik a szemem,már ki is van vörösödve,folyik az orrom,viszketést érzek a torkomban,de már itthon is!2011. máj. 18. 15:06
1/5 kriszti086 válasza:
Szia!Igen kell beutaló!:( mindenhez kell szinte és ha az megvan akkor még időpontot is kell kérj.
2/5 anonim válasza:
igen es a tudogondozoba adnak neked beutalot. Ott megcsinaljak az alleriavizsgalatot kis cseppeket tesznek a karodra es azt tuvel megszurjak. Ami bepirosodik arra allergias vagy. tudom milyen rossz en is allergias vagyok...Sok sikert!
3/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen...hát nem tudom mire,mert pár hete tüsszögök,folyik az orrom,most inkább be van dugulva,könnyezik a szemem,"viszket" a torkom,kíváncsi leszek..azt lehet tudni,hogy hányféle dolgot néznek meg?
2011. máj. 25. 18:12
4/5 anonim válasza:
uccso vagyok :)amire emlekszem, kutyaszor, macskaszor, toll, poratka, fekete urom, parlagfu, mogyoro es meg egyszer ugyanennyi kb..kitartast de ne izgulj nem fajdalmas:) csak kellemetlen picit.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen,holnap megyek időpotnért:)
2011. máj. 26. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!