Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rengeteg ismerősömnek fáj a...

Rengeteg ismerősömnek fáj a torka. Vírus van?

Figyelt kérdés
Az irodista kollégáimnak szinte mindenkinek, meg a családtagjainak. Nekem is páromnak is. Egyik óráról a másikra jelentkezett. Vírus lehet a levegőben? Máshol?
2011. máj. 11. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:

hát.. nálunk kb 1 hónapja ment végig ez a családon, egyszercsak jelentkezett a torokfájás de az nagyon : / szóval szerintem vírus

vagy (amit nem hiszek) nekem tavaly augusztusban annyira fájt a torkom, hogy egyszerűen még aludni se tudtam, mint kiderült az allergia miatt

2011. máj. 11. 18:27
 2/2 anonim válasza:
Igen, az én családom is elkapta. Nem volt nagy gáz, csak hőemelkedés, tororkfájás, orrfújás, köhögés. Mi egy sima Aspirin C, Tantum Verde kombinációval "túléltük". Ja és persze teaaaaaaa:-)
2011. máj. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!