Fekvőgipszbe mennyit mozoghatok?
Figyelt kérdés
Egyedül lakom, muszáj ellátnom magam :(2011. máj. 8. 18:37
1/4 anonim válasza:
A gipszes lábat nem szabad terhelni. Lehet ugrálni, vagy mankóval járni.
2/4 anonim válasza:
na jó, de ha fekvőgipszet ír, akkor az azt jelenti, hogy azzal bizony nem fog tudni mozogni meg mászkálni
nem ezért fekvőgipsz? ha csak az egyik lábad lesz begipszelve, akkor nyilván el tudod látni magad, na de huh nem értem na, mert eleve fekvőgipsszel meg haza se engedik az embert sztem, hiszen teljes mértékben el kell látni
rosszul gondolom?
3/4 anonim válasza:
Nem, hazaengedik a fekvőgipszeseket is, nem tologatják őket a kórházban. Kell az ágyuk.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem is voltam kórházban, nem kellett műteni a lábam, csak gipszelték, csak először fekvőgipsz van, jövő héten majd kapok járót.
2011. máj. 9. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!