Nagyon viszket a szemem, szájpadlásom és a fülem. Allergiától?
Fém-, és illatanyag-allergiám van, emiatt van ekcémám.. De mostanában nagyon viszket a szájpadlásom, a fülem és a szemem is :( Ha elkezd viszketni, szinte véresre vakarom a szememet.. :(
Ha mégsem allergia miatt van, akkor lehet baj abból, ha szedek allergiagyógyszert? (Revicet - ez mennyire "erős"?)
megint én, az első
akkor szerintem az allergia miatt van. mást nem tudok elképzelni
Szia!
Ezek mind egyértelműen az allergia tünetei, menj vissza az orvosodhoz, mert ezek szerint ez az allergia gyógyszer nem elég erős neked. A szemedre meg kérni kéne szemcseppet, mert arra gyógyszer nem használ.
(Egyébként, nekem akkor szokott viszketni a fülem és a szájpadlásom egyszerre, ha pl epret eszek, amire allergiás vagyok. Ha van otthon kálcium pezsgőtabletta, igyál meg egyet, az segít. Ha allergiás vagy,, egyébként is legyen nálad mindig kálcium!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!