Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon viszket a szemem,...

Nagyon viszket a szemem, szájpadlásom és a fülem. Allergiától?

Figyelt kérdés

Fém-, és illatanyag-allergiám van, emiatt van ekcémám.. De mostanában nagyon viszket a szájpadlásom, a fülem és a szemem is :( Ha elkezd viszketni, szinte véresre vakarom a szememet.. :(

Ha mégsem allergia miatt van, akkor lehet baj abból, ha szedek allergiagyógyszert? (Revicet - ez mennyire "erős"?)

2011. máj. 6. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
szemviszketés lehet pl, szürkehályog kialakulása előtt asszem árpa kialakulásakor is.
2011. máj. 6. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:
szuper, de ezek a tünetek EGYÜTT jelentkeznek
2011. máj. 6. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is kaptam az orvostól revicet-et (szopogatóst),pedig allergia nincs nálam igazolva. Ezért szerintem nem túl erős. Nem lesz bajod a gyógyszertől. Ha nem javulsz, akkor keresd fel az orvost ismét.
2011. máj. 6. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

megint én, az első

akkor szerintem az allergia miatt van. mást nem tudok elképzelni

2011. máj. 6. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezek mind egyértelműen az allergia tünetei, menj vissza az orvosodhoz, mert ezek szerint ez az allergia gyógyszer nem elég erős neked. A szemedre meg kérni kéne szemcseppet, mert arra gyógyszer nem használ.

(Egyébként, nekem akkor szokott viszketni a fülem és a szájpadlásom egyszerre, ha pl epret eszek, amire allergiás vagyok. Ha van otthon kálcium pezsgőtabletta, igyál meg egyet, az segít. Ha allergiás vagy,, egyébként is legyen nálad mindig kálcium!)

2011. máj. 12. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Korona
2020. nov. 25. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!