Másokat is megráz, ha fémtárgyakhoz vagy műszálas anyagokhoz érnek?
Igen, másokat is megráz.. de ha nincs új ruhád akkor nem tudom mitől lehet... azaz pont, hogy túl sok mindentől lehet... pl. lehet akár attól, hogy új autód van, aminek a kormányát fogdosva jobban feltöltődsz, vagy új szőnyeg, új cipő, vagy akr az, hogy máshogy jársz (pl. ha én sietek a hosszú szövetkabátomban, akkor mindig feltöltődök (mivel a műszálas belseje súrlódik közben a lábamhoz)), de ugyanígy jellemző kosarazás után, ott meg ugye a labda súrlódi a kezdehez, még akár az is lehet, hogy a hajad nőtt meg, és akár az is feltöltődhet, pl hajszárítótól.. szóval rengeteg dolog állhat a háttérben... én mondjuk a ruhára szavaznék, esetleg ha más helyen dolgozol/laks, akkor ott lehet a padló, vagy leginkább a szőnyeg a ludas...
Mindenesetre nem hiszem, hogy élettani dolog állna a háttérben...
Engem a lakásban, ahol nem hordok szövetkabátot és nem is kosárlabdázok... a kilincs vagy épp a radiátor szokott megrázni :))
Lehet mondjuk a szőnyegpadló vagy a műpadló + zokni kombináció miatt.
Mindenesetre elég zavaró :D
Egy tipp: próbálj minél gyakrabban földelt fémtárgyhoz nyúlni, akkor nem gyűlik össze annyi töltés rajtad, hogy megcsípje a bőröd. Sose próbáltam, de a fizikai és energetikai ismereteim alapján ez ugrott be.
A stresszel olyan összefüggésben lehet, hogy ha kicsit máshogy mozogsz, jobban feltöltődhetsz statikus elektromossággal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!