Miért vagyok néha délután ennyire fáradt (hulla)?
Figyelt kérdés
Lekekszem aludni de igazából nem alszom el csak fekszek ha meg felkelek egyből fázni kezdek és olyan lassú és lomha a szemem alig marad nyitva estére már álltalában rendeződik a helyzet.2011. máj. 5. 18:56
1/5 anonim válasza:
Egyszerű fáradtság, lehet hogy a napokban több dolog is lefárasztott (munka vagy tanulás).
Vashiányra vagy pajzsmirigy túlműködésre is utalhat a fáradtság. Vérvétel kéne.
2/5 anonim válasza:
Igen, lehet vas hiány, de a vasat sem érdemes más vitaminok és ásványi anyagok nélkül szedni, úgyhogy egy jó multivitamint javaslok. Olyat válassz, amiben legalább 18mg vas van.
3/5 anonim válasza:
én meg kiegyensúlyozott táplálkozást ajánlok! Na jó, ez hülyeség, ha benyomsz egy halom céklát attól nem lesz több vasad... Amúgy meg tavaszi fáradtság nem lehet? Vagy tényleg kimerít a suli/munka. (Esetleg valami autoimmun betegség...? oO Na jó nem akarom felébreszteni benned a hipochondert... reméljük hogy csak a tavasz, meg ez a mostani különösen idióta időjárás az oka... :))
4/5 A kérdező kommentje:
Jaja sztem is az idöjárás mert alapbol nem igazán jellemzö ez rám
2011. máj. 8. 01:35
5/5 anonim válasza:
Legyengült az immunrendszered bizonyára amit helyre kéne tenni, vagy egy jó alapos méregtelenítésre lenne szükséged. Bármivel próbálkozol, ha nincs kitisztítva a szervezeted, akkor nagyon nehezen, vagy sehogy nem fog felszívódni amit belülről beviszel, legyen az bármilyen vitamin.
Én nagyon jól tudom ezt kezelni, ha érdekelnek a részletek, akkor írjál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!