Folyamatosan fáradtság, mi lehet a probléma?
Ha 6, ha 8, ha 10órát alszok is fáradt vagyok a nap közepére a nap végén pedig egyenesen hulla. Viszont amikor 4órát aludtam csak a nap végére lettem hulla..
Mitől van ez az aluszékonyság?
Régebben egyesületben fociztam minden hétköznapi edzésekkel illetve konditerem is volt mellette.. ma már nem, mert egyszerűen nem tudok teljesíteni a fáradtságom miatt.
Mi a teendő?:S
15F.
en is hulla vagyok,nem birom mar.akkora a nyomas en meg minden nap suli utan muszaj alugyak,igy is este hulla vagyok. amugy most van ez tavaszi faradsag,levertseg, okozhatja vitamin hiany,...es normalisan kell enni. :-?? ilyen bio dolgokat,zoldseg,gyumolcs.stb.. es a napi adag viz..
ezen kivul pihenj amennyi t csak akarsz..
nagyon idegesito, alszok el ulve ..
Pontosan, ahogy az első válaszoló írta. Nősz, mint a gomba. Gondolj bele milyen óriási megterhelés ez a szervezetednek! Növeszti a csontjaidat, az izomzatodat, a belső szerveidet. Egyébként pedig ez az aluszékonyság nem véletlen. Nagyon is jellemző a te korosztályodra! Amikor fáradtnak érzed magad, akkor - ha megteheted - feküdj le nyugodtan, és durmolj egy nagyot. A szervezeted így jelzi neked, hogy teljes gőzzel dolgozik azon, hogy felnőtté válj, és ez a munka kimeríti.
Azzal segíthetsz a dolgon egy kicsit, ha egészségesen étkezel, esetleg vitaminokat, ásványi anyagokat viszel be.
Nincs veled semmi baj, nem kell aggódnod!
Köszönöm mindenkinek a segítséget.:)
Megfogadom a tanácsokat.:)
illetve mindenkit felpontoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!