Van olyan ember aki semmire sem allergiás?
Figyelt kérdés
Se pallagfű se kutya se macska se kaja se pia... semmi! ez normális vagy szuperember vagyok?2009. márc. 8. 00:01
1/8 anonim válasza:
Én semmire se vagyok allergiás, soha nem voltak ilyen gondjaim. Ill. a bunkó munkatársakra, de az más tészta. Szuperember...? Szeretném én! :D
2/8 anonim válasza:
Persze, en se vagyok allergias semmire. Esetleg neha a ffiakra:)))
3/8 anonim válasza:
én semmire sem vagyok allergiás...Az allergia civilizációs betegség,és nagyjából azért van,mert betegesen retteg mindenki a baciktól,eszeveszettül fertőtlenít,mindenféle gyógyszert szed,vegyszerekkel keni az arcát stb...nemcsoda hogy a szerencsétlen szervezet nem visel el mindent...
4/8 anonim válasza:
Én csak az emberi hülyeségre, de arra nagyon! :-)
5/8 anonim válasza:
Szia! Itt vagyok például én :)
Tényleg semmire nem vagyok allergiás, pedig az orvosom azt mondta, hogy a cigifustre annak kéne lennem, pedig nem vagyok :)
Legfeljebb az értetlenségre! :D
6/8 anonim válasza:
En sem vagyok allergias semmire.... csak egyes emberekre :D
7/8 anonim válasza:
Én se vagyok allergiás semmire, max néhány hülye osztály társamra :D
8/8 anonim válasza:
Normális de ne bízd el magad, lehetsz valamire allergiás attól függetlenül, hogy még nem tudsz róla. Én csak a penicillinre vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!